Thursday, December 10, 2009

Afamosa Animal World Safari

Share










The next day kitaorg pergi ke Animal World Safari lak...antara aktiviti yang ditunggu-tunggu, mmg teruja, mmg seronok!! Besar giler Safari ni ada macam-macam haiwan; gajah, unta, singa, harimau, beruang, dubuk, monyet, zirafah, seladang dan byk lagi lah.
Antara aktiviti yang ada kat Safari ni ;
- leh explore wilflife habitats & environment dengan menaiki safari trucks
- experience the animals up close ; fed and pet the rabbits, ponies, elephant and other friendly
animals (teruja dpt pegang those animals yg comel2 :D)
- cruise to the monkey island (x sempat pegi)
- elephant show (best tp sedih n kesian bila fikir camne sshnya gajah2 tu nk buat suma trick2
tu :(
- multi animal show (xsempat masuk gak sbb masa ni masih kat dlm truck lg huhu..)
- bird show (besttt.....two thumb up)
- wild wild west show (ntah pape jer hahah...)
Petangnya masuk water world lak, sempat mandi manda kejap jer sbb da ptg and da tak larat...

p/s : Ada byk sgt gmbr klau nak masuk sume, 3 pages pun x cukup :p

suka?

0comments: