Friday, April 30, 2010

Abu kena babab montot!

Share
Pagi tadi bangun bkn sebab bunyi alarm tapi disebabkan bunyi benda jatuh. Ni mesti budak-budak tu punya keja, bila keluar bilik nampak bunga yg kat meja komputer dah jatuh bersepah kat bawah. haaa...macam dah dapat agak siapa punya angkara ni. Bila aku tunduk nak kutip bunga tu, baru la tahu...bukan bunga je yang jatuh psp dan jam juga menjadi mangsa. Tengah aku tercari-carik bateri psp yang melenting ntah ke mana nampak si Abu dok sembunyi kat bawah kerusi. Terus aku tarik Abu keluar, jentik-jentik telinga dia pastu babab-babab montot dia gerammmmm!


Bila lunch time balik rumah selalunya Abu berlari-lari mendapatkan aku tapi hari ni tak ada pulak. Rupa-rupa dia merajuk sebab kena babab pagi tadi, baring kat tangga dengan muka kesian cuma telinga je bergerak-gerak bila aku panggil dia hehee.. Tak sampai hati pulak tengok Abu camtu, terus sayang dia muahhh muahhhh! Abu lak mengiau perlahan jer, minta maaf agaknya. haa...tulah Abu jangan nakal-nakal lagi taw, kamu kan boy...boy mana boleh main bunga huhuu~~


alolo sedihnya muka...sapa marah dia shayangg....

ciannya dia...mummy sori heh..baby jgn nakal ok....

muahhhh! cayangggg anak mummy



p/s: untuk ABU ----> please....please....please...kamu jangan nakal, nnti mummy babab montot sampai sengal! (ayooo.........tak tawu)

suka?

4comments: