Monday, May 24, 2010

Anda Rasa Anda Cukup Pantas?

contest lagi!!



kali ni contest dari MSR@Blogger, pertandingan menaip perkataan terpantas dalam masa 60 saat. Hadiahnya sangat menarik perhatian, untuk keterangan lanjut boleh klik di SINI

my result
saya menaip 63 perkataan seminit
posisi 205 dari 21955



ni keputusan aku, tidak lah sepantas areev19 tapi harap-harap cukup pantas lah...kalau tidak terpaksa lah keluar dari carta top ten huhuu.... meh kengkawan jom kita join contest ni reramai


p/s: tahu contest ni dari blog nur, thank nur...terima kasih daun keladi lain kali kabo-kabo la lagi

17 comments:

itisrajah said...

wah.
kita suke main taip taip gini!
mesti nak try neh.
he he.

meowwmania said...

jom jom join reramai ;)

messyremo said...

aish...

confirm aku kalah ah cmni..
aku dah la slo-mo..hehe

messyremo said...

kompem aku kalah...

aku dah ler slo-mo~hehe

meowwmania said...

messyremo,

lom cuba lom tawu...

pantang maut sebelum ajal kan..
eh apa kena mengene?? hahaha

MSR said...

Terima kasih coz sudi join this contest.. wooo lajunya menaip.. ok penyertaan sudah dimasukkan ke dalam senarai kedudukan.. check it out! TQ

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
hoh0o..menaip pakai tangan ek?
kalah la cam gitu..
kalu pakai kaki da peluang ckit..
hahaAaa!! ;0

meowwmania said...

MSR,
penyertaan diterima wuhuuu....
tengkiu2 :D

azrai ahmad zamri,
wahh menaip pakai kaki yerk, sungguh kagum!

cikgadis konfiuss said...

63??
wow! gila!! org 40 something ja oh
ishh!

saya said...

uikss..takmauuuu..malu lorrrr.. type laju2 boleh tapi sure semua salah takde jadi ayat pon. hahahahhaa....

meowwmania said...

cikgadis konfiuss,
haa tu baru gila, kalo normal up lg kot hahaha...

saya,
xper, practice makes perfect ;)

areev19 said...

wahhh..sikit lg nk potong rekod sy.. =)

takpe2 kalu rajin baut bende nie musti akan dpt potong markah sy :)

Anonymous said...

waaa...akk taip laju meh....

meowwmania said...

areev19,
sikit lagi?? banyak lagi ler...

anonymous,
maceh :)

Nur said...

tahniah...
kau hebat jugak ya dari aku.. takpe... kelingking ku sudah pulih. lepas ni siap le korang.. kihkihkih... gurau.

meowwmania said...

nur,
jari dah pulih??
abis la aku kene cantas huhuu

MSR said...

Salam.. tolong berikan nama dan alamat meowwmania untuk urusan penghantaran hadiah! TQ!