Thursday, May 27, 2010

BABY [new update!]

assalammualaikum...
hai tawan tawann

firstly nak mintak sorry sebab lambat update pasal BABY, agak keBUSYan sedikit hari ni. ada di antara kengkawan prihatin yg tanya tentang keadaan BABY. Buat pengetahuan semua, alhamdulillah.. BABY sihat dan aktif seperti biasa, luka di pipinya pon dah mula kering dan semakin pulih. rasa hepi sangat sangat tengok budak kecik tu  Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang sudi berkongsi pendapat, memberi nasihat serta doa yang dikirimkan. Semoga Allah memberkati hidup kalian, amin ya rabbal alamin.... Tak moh citer banyak, jom tengok aksi budak kecik ni bermain petang tadi
 

enjoys............




tengok! pipi saya dah tak benjol lagi

sampai juling bijik mata...tengok apa tuuu?

baby encem kan mummy?
bukan encem la syg....baby ayu plus kiut miut tiutttt

mummy, ada bebird la kat atas tuu....

hmmm........ mangie nya bunga ni

shhhhh..........baby nak tangkap belalang tuh!



tengok lah aksi-aksi si BABY ni, seronok tengok dia....hilang stress dan penat seharian bekerja. next aktiviti ialah memanjat pokok hehh!


panjat la sayang panjattt.........mummy jaga kat bawah okkk
seb baik baru baik sakit, kalo x dah kena piyat tinge huhuu~

dah bosan jadik tarzan, dia dok bergasak pulak 
ngan si momel hehh

BABY, mummy love BABY soooooo muchhhhh!

4 comments:

ItaJeff said...

Alhamdulillah..dah sihat dah dia...baik jer terus nak tangkap belalang yer baby...panjat2 lak tu...emmmmm...chayankkk kat baby..mummypun dah ilang stress da...

meowwmania said...

ha'ah, yela kak...lega rasa

muka ata senyumm.... :D

umi_e said...

alhamdulillah... dah baik benjol tu...

* sorry eekkk ttg tag tu :p - dah jawab sekali dgn tag dlm n3 tu ;)

meowwmania said...

imi_e,
aah kak..dah baik dah si BABY tuh :)

no worries la kak hehe..

ok ;)