Wednesday, May 26, 2010

Baby [update]

Share
macam yang semua tahu, misi nak buat minor surgery untuk BABY hari ni gagal sebab aku tak dapat nak puasakan BABY semalam (kes tak sampai ati la nih..) baru berkira-kira nak kuatkan semangat puasakan BABY malam ni, tiba-tiba balik lunch tadi mak aku cakap benjol BABY tu dah pecah!


memang betul ada nanah, 
nanah bercampur darah

aku bersihkan lukanya dengan towel yang direndam air suam


baik betul BABY diam aje masa aku lap luka dia,
cuma sesekali dia mengiau kecil


besarkan lukanya
cian anak mummy  :(


p/s: tengah penin nak letak ubat apa?? ada ubat spray utk skin heal tapi tengok luka tu besar sgt macam takut pulak nak spray. nak letak ubat apa ekk kengkawan?? pleaseeeee......... i need HELP!!!

suka?

12comments: