Thursday, May 20, 2010

bercanda di taman astakona

Share
yahuuu.....
pekse dah habesss..........
jom kita beronggengggg.....................
eh ah eh ahh...seminggu sekali kau datang padaku membawa cinta yang suci (amboi amboi enak amboi amboi enak..) hahaha....terlebey suda.


Ok nak cerita sikit pasal last paper tadi, subjek last adalah Undang-Undang yer.. sangat susah ok! baca soalan pon dah berbelit-belit tu belom lagi nak carik jawapan. apa pasal la susah-susahkan diri buat soalan susah-susah camtu hahh?? kije sapa nih baik ngaku huhuu~ aku rasa la kann kalau lulus subjek undang-undang ni memang terus boleh jadik lawyer wa cakap lu...itu pon kalau korang nak percaya lah, kalau tak percaya pon tak apa... aku pon cuma lawyer buruk aje muahahaha ketawakan diri sendiri, nampaknya peluang cerah untuk repeat paper ini di tahun hadapan ngee~



dah habis exam ni baru la rasa lega sikit, sangkut tak sangkut paper tu tahun depan punya cerita haha.. sekarang nak layan anak-anak bulus yang rasanya dua tiga hari ni kurang kasih sayang sebab tak sempat nak bermanja-manja dengan mereka. jom sayang-sayang semua kita bermain-main di taman astakona wahh!






p/s: harap-harap pemeriksa tu simpati dan bagi markah kesian kat aku lepas baca nota rayuan kat belakang kertas jawapan tadi

suka?

8comments: