Saturday, May 29, 2010

CAT SCRATCHER for my babies

Share
hari tu aku pegi pet shop sebab nak belikan ubat cacing utk bebudak ni, tapi paham-paham ajelah kalau dah masuk pet shop tuh...mata pon jadik juling adaaaaa....... je benda yang terbekenan pastu adaaaaa....... je yang terbeli huhh!


dekat satu jam aku melepak kat pet shop tu, tengok tengok cat accessories, mainan kucing, cage, cat house, tempat tido kucing, cat food eh macam-macam lah ada gerammmm.... sambil tu main-main dengan CANCAN (disebut dgn huruf 'k') sebab owner dia cina, si CANCAN ni lebih kurang macam kucin aku MOMEL cuma bezanya, CANCAN ni tersangatlah kussss semangat.... Selalu owner dia lepaskan cancan ni bebas bermain kat dalam kedai tapi hari tu, diletakkan kan dalam cage pulak...tak dapat nak dukung dukung, tak dapat nak cubit cubit, tak dapat nak kidnap kidnap opsss......


nama saya CANCAN. saya suka makan,
saya seorang kucing jantan ehh! seorang??

saya penat nak tido....
jangan la amik gambar sy yang ensem ni....


lepas dah puas bermain ngan budak gumok nih, terus pegi bayar mende-mende yang aku beli then balik rumah (see.... mende-mende ok, get the point?) sampai rumah aku terus bagi bebudak ni makan ubat cacing pastu bagi dorang try makanan baru yang aku beli tadi, tapi semuanya buat tak tau jek sebab sibok nak tengok mende apa lagi yang aku beli untuk dorang ni huhh! macam tau-tauuu aje...


BABY yang first sekali


pastu CITAM
(dlm bulatan tu adalah ubat cacing)


pastu baru IBU BULAT ngan TETEH
YAYA je yang tak ada, ntah ke mana anak jantan sorang tuh!



yang paling excited adalah si BABY ngan MOMEL, yang lain datang hembus-hembus lepas tu blah... yelah kalau nak ikutkan dari segi umur cuma MOMEL ngan BABY je yang masih muda remaja, yang lain dah dewasa mana nak main-main lagi kann tido lagi sodap haha...



BABY main dulu..

pastu baru MOMEL take over..


p/s: pasni korang jangan mintak mintak lagi menan baru yerk! dah terover budget nih huhu... (ehh! ada ke dorang mintak?? )

suka?

13comments: