Monday, May 10, 2010

kononn...ada hati nak tangkap, tangkap la kalau dapat :D

haa...kenal tak makhluk kecit yg melekat kat dinding ituh..?? sapa tak kenal boleh la pegang makhluk tu sambil belek-belek yer ahaks...biar singa, harimau ataupon gorilla aku tak takot tapi kalau CICAK euwww! mintak maap mintak amponn... sembah patik harap diamponnn.....
aku mmg alergik dgn menatang yang lembik ala ala geli geleman tu yer...bukan takot tapi geli ok!
kucin aku kalau nampak cicak kemain lagi masing-masing
bkn apa pon suka buat main jek...
bila dah lembik ditinggal aje sampai dihurung semut geramm!
amboiii...tak berkelip mata

hahh ni lagi sekor! tak padan kecikk

tengok tengok...tangkap lar kalau dapat huhh!




p/s: pernah cicak jatuh ke riba secara tiba-tiba, ntah kenapa..hilang kuasa lekatan ke apa aku kurang periksa. rasa macam kering darah kat badan aku ni kejap. hoiii cicak! ko tak ada tempat lain ke nak jatuh?? (cicak pon boleh jatuh ekk musykil aku)

14 comments:

sI tEDI said...

hik hik hik..
mmg pun.. derang nak buat main jek. dah lunyai dah lembik. dah mati.. biokan ajek.. kitalah yg tukang sapu!

meowwmania said...

s| tED|,

betul betul betull...

baik la dorang ni comey huhh!

apai power said...

cicak jatuh sebab kena heart attack kot..haha

meowwmania said...

apai power,

heart attact kew...baru ku tahu huhuu~

Misz Pinkie Winkie said...

ooo....takut cicak upernya.
nantielin kasik adiah besday cicak utan.
hehheh.

comel jerk mereka tnegok...tapie kesian tak dapat.hehhhe

iela said...

a'a ...kucing mmg suka dengan cicak kan.. Kalo dia nampak tu..mesti nak kejar. huhuhu

meowwmania said...

misz pinkie winkie,

CICAK???

nanaaaakkkkkkk................


iela,
kucin kite mntk tulun tangkapkan huhuu buleh gitu

cikgadis said...

testing2


wehooo! dapat da!!

ku geram tau ngan kucing2 tu, ahhh! mau mau peluk!!!

*ok..da lepas da emosi yang ditahan2 tadi
hehe

meowwmania said...

cikgadis,

haa amacam bdk kecit..puas ati??

bole lak men paksa2 org soh tuko setting poyo taw hahaha...

cikgadis said...

haha (>.<)
cori~~

:p

p/s; pasni leh a puas2 membebel!

im a cat momma~ aumm! eh salah! meowww~

lupie said...

Cicak, pujaan kucing sedunia!

Papa meow said...

time ni suka tgk mulut dia ada munyik pelik sket heheh

lg2 kt umah ni byk tol cicak...

meowwmania said...

papa meow,

aah munyik dia klakar hee~

kat rmh papa tu mengkarung pon ada kan?

geliiiiiii..............

meowwmania said...

lupie,

xde menatang lain ke nk dipuja, geli ler huhuu~