Saturday, May 29, 2010

SMS haremm....

Share
pit pit pit pitt  SMS!!


open SMS...from +60135347303


RM0;
LEKAS!Aksi BASAH 13 pramugari dari pelbagai negara yg sy rakam di private party banglo semlm. Taip ON EYLL hrt ke 3***5
SMS OUT to optout TB0378063550


hoii! mangkuk mana yg SMS aku nih?? brengsek!! dah tak ada keje sangat ke haa?? kat malaysia ni punya la banyak keje, keje haramm macam tu jugak yang kau pilih hehh! bangsa asing datang sini pon boleh kaya, kaya dgn duit halal lagi tahu??


geram betol aku! macam mana ntah mangkuk mangkuk ni boleh dapat nombor aku, satu lagi sms menang duit beribu riban..tetiba je jadik pemenang contest power root, bila tahunnya aku masuk contest power root tuh...minum power root pon tak penah huhh!


p/s: korang pernah dpt sms harem mcm ni tak?

suka?

9comments: