Saturday, May 29, 2010

SMS haremm....

pit pit pit pitt  SMS!!


open SMS...from +60135347303


RM0;
LEKAS!Aksi BASAH 13 pramugari dari pelbagai negara yg sy rakam di private party banglo semlm. Taip ON EYLL hrt ke 3***5
SMS OUT to optout TB0378063550


hoii! mangkuk mana yg SMS aku nih?? brengsek!! dah tak ada keje sangat ke haa?? kat malaysia ni punya la banyak keje, keje haramm macam tu jugak yang kau pilih hehh! bangsa asing datang sini pon boleh kaya, kaya dgn duit halal lagi tahu??


geram betol aku! macam mana ntah mangkuk mangkuk ni boleh dapat nombor aku, satu lagi sms menang duit beribu riban..tetiba je jadik pemenang contest power root, bila tahunnya aku masuk contest power root tuh...minum power root pon tak penah huhh!


p/s: korang pernah dpt sms harem mcm ni tak?

9 comments:

cikgadis konfiuss said...

x penah.. sllu dpt mesej kasih syg ja
:p

MSR said...

Pernah. Tadi pun baru dapat lagi. Ntah mana dia dapat no sy ni xtau laa.. mmg keji betul orang buat bisnes camni..

Bert said...

weh,aku dpt gak..sebijik sama..cume dari no yg lain
0134297437

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
h0hoo..
biase la tu..
tp yG satu nie belum pernah lg k0t..

meowwmania said...

cikgadiskonfiuss,
kaseh syg la sgatttt......

MSR,
mmg keji! persetankan mereka hohoho

Bert,
wohh ye kew...mesti no nset kita dlm 1 list nih huhuu

Azrai Ahmad Zamri,
mesti dorang ni dpt keuntungan kan..kalo x takan melambak2 bisnes keji camni isk2

APAN said...

hoho...mangsa teknologi...
yg poweroot tu pun de dpat gak...
mng 10 ribu...
bnyak tu...
tpi karot semua tu...
huhu...

itisrajah said...

selalu gila dapat.
menyampah.
penah sekali kita reply balik, cakap "astagfirullahalazim".
he he.

Nur said...

kalau dapat orang ni
memang kasi tabok je mukanya
biar berpinar ....

memang desperate kot nak duit..

meowwmania said...

APAN,
mmg karut sume tuh..teknologi yg disalahgunakan

itisrajah,
x payah balas wat mmbazir krdt jew

Nur,
mmg desperate! lebih desperate dari desperate housewives huhuu~