Tuesday, June 8, 2010

Award and Tag

Share
Assalammualaikum

hai tawan-tawannnn..........

petama tama nak mintak mahap sebab tak dapat membuat kunjungan balas dan membalas komen-komen yang diberi, ini semua disebabkan broadband yg tetiba buat hal bertukar menjadi BEROKBAND! tensen sangat sangat..hari ni baru boleh online cettt....


ok first nak bayar hutang, memula hutang apihelnino siapa apih el nino nih?? aku pon tak kenal tapi yang pastinya beliau adalah seorang lelaki bukan gay (bkn aku kata, beliau yg kata hahah...) Terima kasih kat apih kerana sudi pas Award Blog Paling Comel kat aku, rasa amat terharu.. baru ku tahu blog aku ni comel (perasannnnn)




Inilah dia Award Blog Paling Comel, tapi macam biasa la kan, takan terima award sesaje mesti ada syaratnya. Untuk award ni aku diminta menyelesaikan satu pantun ngaa~ kalau pantun 3 kerat aku reti lar...bagi aku pikir kejap!


Ini pantunnya...

_______________________
_______________________
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenapa korang jeles ke?


ini lak jawapan aku...

Kucing aku namanya si  MOMEL,
Si MOMEL tersangat lah  comel,
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenapa korang jeles ke?


amacam ok tak jawapan aku ni apih?  hahaha...sukati aku je kan...cek dah kata cek tak gheti nak berbalas-balas pantun ni, kira halal la tu yer hohoh.. Ok selesai satu hutang nextttt.............


seterusnya nak menjawab tag dari incik MSR dan adek AROL, kebetulan tag dorang ni sama so senang sikit keje aku haha..nampak sgt pemalas huhuu..





1. Thank and link the person that tagged you
Terima kasih kepada encik MSR dari inblog2share.blogspot.com dan adek AROL dari arolpunyeblog.blogspot.com

2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic
mak oii banyaknya sampai 15 blog tuh..aku punya followers sampai tak 15 org ekk hahah, oklah i try my best chaiyok chaiyok!

berikut adalah di antara blog yg aku rasa fantastic dan bombastik :

- kak ita @ http://itajeffcats.blogspot.com
- kak umie @ http://umi-e.blogspot.com
- nur @ http://kongsibersamanora.blogspot.com
- itisrajah @ http://www.itisrajah.com
- apih @ http://apihelnino.blogspot.com
- miji @ http://mijikemamang.blogspot.com
- amar amirah @ http://belog-cap-ayam.blogspot.com
- roy @ http://qamarguyz.blogspot.com
- oreo @ http://aieoreo.blogspot.com
- imran @ http://blog.mohdimran.com
- m4rilyn @ http://m4rilynelias.blogspot.com
- zoro @ http://www.blogzoro.com
- areev @ http://areev19.tk/
- messyremo @ http://messyremo.blogspot.com
- azlan @ http://azlanbingka.blogspot.com

3. Contact that blogs and let them know they've been tagged
sat lagi cek buat noo....


4. State 7 things bout yourself
- teringin nak pakai high-hell 3' tapi ketinggian semula jadi tak mengizinkan cettt....

- suka sgt jumpa dentist, i do my scaling every 6 month and brush my teeth 4 times a day

- pelat, mengeja balkoni tetapi menyebut bakoloni..tu pelat ke sengal hehh!

- lebih pentingkan tidur dari makan

- tegas tetapi lembut, bukan lembut yg auw auw tu! lembut hati yer...

- mudah memaafkan tetapi sukar melupakan

- pencinta haiwan dan penggemar kucing, itu pon kalau korang tak perasan lah wakaka

eh.. dah siap? mintak 7 je ke?? banyak lagi nih haha....Ok lah nak ucapkan terima kasih sekali lagi kepada en MSR dan adek AROL...terima kaseyyy! kepada nama yang tersenarai tu selamat menjawab yer adiossss....


p/s: naik sengal tangan aku dok kopipes link blog kengkawan, kalau korang sian kat aku sila lah buat yerk...

suka?

11comments: