Tuesday, June 8, 2010

bila broadband bertukar menjadi BERUKBAND haihhhh.......

Share
dua hari aku tak dapat nak mengupdate blog, nak membalas komen, nak berblogwalking...line cuma ada 2 bar jer teramat lah selow, naik semput aku nak menunggunya, nak sign-in blogger pon madang 'cannot find server' memanjang hadoiii......


dekat 15 minit nak tunggu loading, sangat lembab ok!
MERAH sedang memandang penuh kehairanan, 
mulut tuan dia yg dok pok pek pok pek tak benti-benti 

MOMEL pon pelik sebab biasanya tuan dia baik ok wakaka...
drpd sakit ati mengadap lappy ni baik aku layan bebudak ni lg best hehh!
last last shut-down lappy 
terus berkejar-kejaran ngan bebudak nih, 
hati senang, peluh keluar..sihattt tubuh badan wahh
seterusnya kami bermain permainan yg 
diberi nama Penarik Becha,
and of course aku lah penarik bechanya...
pelanggan pertama CITAM "mau pigi mana cik?"
BABY tengah tunggu giliran

sesi cek abang sayang sayang cek adek
abg YAYA muah muahh CITAM
abg MOMEL muah muahh BABY


p/s: apsal Celcom Broadband teruk sgt skrg ni ekk?? korang ada masalah cam aku tak, kee.. aku sorang yg bermasalah?? haihhh!

suka?

10comments: