Tuesday, June 8, 2010

bila broadband bertukar menjadi BERUKBAND haihhhh.......

dua hari aku tak dapat nak mengupdate blog, nak membalas komen, nak berblogwalking...line cuma ada 2 bar jer teramat lah selow, naik semput aku nak menunggunya, nak sign-in blogger pon madang 'cannot find server' memanjang hadoiii......


dekat 15 minit nak tunggu loading, sangat lembab ok!
MERAH sedang memandang penuh kehairanan, 
mulut tuan dia yg dok pok pek pok pek tak benti-benti 

MOMEL pon pelik sebab biasanya tuan dia baik ok wakaka...
drpd sakit ati mengadap lappy ni baik aku layan bebudak ni lg best hehh!
last last shut-down lappy 
terus berkejar-kejaran ngan bebudak nih, 
hati senang, peluh keluar..sihattt tubuh badan wahh
seterusnya kami bermain permainan yg 
diberi nama Penarik Becha,
and of course aku lah penarik bechanya...
pelanggan pertama CITAM "mau pigi mana cik?"
BABY tengah tunggu giliran

sesi cek abang sayang sayang cek adek
abg YAYA muah muahh CITAM
abg MOMEL muah muahh BABY


p/s: apsal Celcom Broadband teruk sgt skrg ni ekk?? korang ada masalah cam aku tak, kee.. aku sorang yg bermasalah?? haihhh!

10 comments:

m4rilyn said...

hadehhhh
sama la kita

saya said...

saya pon nak joint main penarek bechaaaa..erkk..tapi larat ke nak tarik saya? hwuhahahaa... takpe2..budak merah & citam blh tolong tarik. meowwwww...

sI tEDI said...

penuh sfat kasih sayang betul kucing2 ni!

meowwmania said...

m4rilyn,
menci kan!

saya eh kamu,
nak join buleh, tp kena jadik penarik bkn ditarik hahaha...

s| tED|,
mmg...mereka sgt2 lah sygkan tuan mereka ahaks~

joegrimjow said...

at least bleh amek gambo kucing

r-mean said...

broadband dah lama teruk..setting lah ckit ye kalau nak laju..

Misz Pinkie Winkie said...

meowmania
kat opis pon lembab.
kekadang sampai hempuk2 keyboard tue.
saje jer nak jahanamkan aset opis.

alolo..comeynya tengok mereka sayang2 camtue..eii nak pelok2 mereka jerk rasa.

cikgadis konfiuss said...

eii geram aku tgk ekor momel tu ohhh

catz_lover said...

hahaha..berukband..nasib baik pakai P1 wimax...takde la meyumpah seranah..(kadang2 ada gak)hahahaha

Boyachilles said...

hati aku sejuk tgk kucing2 hang ni....boleh panjang umur kalau layan kerenah kucing2 ni...si citam tu macam muka kucing saya Baby...