Thursday, June 10, 2010

cuaca sejuk sejuk nih...tido pon sodappp

petang balik keje hujan... keluar keluar kereta je nampak IBU BULAT tido membulat kat kerusi luar. cuaca sejuk sejuk camni memang sonok tido jelah bebudak nih, si BABY pon tak nampak ekor lentik dia lagi, mesti tido gak nih...

masuk dalam rumah terus nampak budak kecik ni, tido dikelilingi bantal. sama je paten tido cam IBU BULAT suka tutup muka kalau tido, comel aje

si CITAM lak tido melengkung kat dapur betul betul sebelah first choice eh! first choice tu brand dia..apa nama bende alah tu ekk?? tempat timbang berat lah senang ckp hohoh~

naik atas lak nampak si PUTEH tido terselit kat celah kusyen...tepok-tepok montot dia lagi la syok dia tido. bestnya tengok dorang tido rasa macam nak join skali jew.. cuma si MERAH ngan MOMEL tak ada ntah merayap ke mana la bebudak jantan 2 ekor nih haihhh....


p/s: tapi selalu dengar org kata lepas asar tak elok tido boleh jadik gila iskk betul ke?? tapi penah gak tido lepas asar ni pastu bila bangun je rasa cam konpius gitu.. ala ala hilang ingatan! tobat rasa..menakotkan ngaa~

6 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..
seronoknya dia tido.
tapie memang kalo pas asar tido kita rasa macam dah esok..
hehheh.

ujan-ujan camnie memang kesukaan.

MSR said...

Yup setuju...mmg sedap tidor... kucing2 apa lagi.. lagi kuat diaorg tidooo....huhu

Nur said...

aceehh aceehhh.. tdo memang sodap

tapi pasal tdo waktu asar memang tak bagus dan x elok.. cuba elak kalau tak nak jadi pelupa. =)

sI tEDI said...

seronoknya mereka tdo.

ItaJeff said...

amboyyyy bestnye dorg tdo..:D

Boyachilles said...

macam2 style kucing2 ni tido...da kenyang la tu....tu maknanya dia selesa dgn apa yang dia ada skg....kata orang, kalau kucing jilat kakinya depan kita, ada rezeki nak masuk....