Thursday, June 3, 2010

hai si MERAH, sampai hati kamu buat mummy macam ni...

petang semalam lepas mandi lepak kat luar rumah sambil baca surat khabar, tengah syok-syok baca tetiba budak gumok ni datang terus dengan muka tak bersalah landing atas surat khabar kat riba aku he'ehhhhh.......suka suka hati je taw!

tengok tu..org panggil panggil pon buat bodoo....aje
tak toleh langsung

weii YAYA budak gumok! kan mummy tgh baca paper nih

dia tetap tak nak berganjak gerammmm
terpaksa la meriba budak gumok ni haihh

ok mata dah mula rapat dah dapat feel nak lelap

kepala pon dah lentok

tido beralaskan lengan yer....


aku terpaksa berada dalam keadaan pegun tak boleh nak bergerak utk beberapa ketika, tapi tak boleh nak  bertahan lama sebab kaki dah mula kebas pastu rasa cam ada bergibu-gibu semut sedang menggeget-geget. YAYA kamu tu dah  la kuss semangat dah sama cam fumakilla kat dlm paper tu tahu   hadododoiiii........

sebab dah tak tahan sangat, pelan-pelan aku alihkan 
YAYA ke atas kusyen. masih dengan muka mengantok dia hehh

dah hilang ngantuk, then sesi meng'groom'kan diri
ecececehhh ensem sgt la tuh

ok mata dah terbeliak destinasi seterusnya mesti dapur, kompem!


p/s: berat si YAYA ni dah hampir 10kg, mana taknya..makan tido makan tidoo aje kejenya huhh

15 comments:

pae's faezah said...

hehe comei jerk wt muke xb'salah..
same ngan kuceng saye law nk bce srt kabo mase tula dier dtg wt show dpn mate hehe..

shafiq said...

comel nye kucing. macam harimau. ;)


My latest entry : Design Kasut Nike Yang Awesome !

ItaJeff said...

sesuwai sgt ngan aunty kiroro...tido makan tido makan..klu dekat, blh jadi pasangan sehati berdansa...:p

Misz Pinkie Winkie said...

mak aii gemoknya
10kg...budak2 kat umah lin tak pernah timbang pon.
hhehhee

Misz Pinkie Winkie said...

mak aii gemoknya
10kg...budak2 kat umah lin tak pernah timbang pon.
hhehhee

meowwmania said...

shafiq,
yer comel dan gumok!

pae's faezah,
haa tu la kan..ingat kucin i je huhu

ItaJeff,
iyer...kem salam kat untie kiroro yerk wink2

misz pinkie winkie,
mmg gumok lah...slalu timbang guna timbang manusia jew haha..

lupie said...

Mari, mari, mari membaca ...
Rakyat Berilmu
Negara Maju

:)

meowwmania said...

lupie,
haha...tido atas surat khabar boleh dikira mmbaca ker :D

Juz Call Me Sharz said...

comel la die...
:)

sYeNgEt ke senget?? said...

comeynyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kucing saya tggl sekor je now.. yg lain mati dah wuuuu~~ T_T

::CaHaYa KeJaYaAn:: said...

yaya si gumok yg comey!

sj la tu...nk perhatian mummy die kot..hehehehe...tol tak yaya?

sI tEDI said...

hik hik hik

yaya yg besar!

m4rilyn said...

si Yaya tu nak perhatian lebih dari mummy. hehe

saya cam cik pinkie..xpenah timbang kucing2..agak2 bape le berat anak jantan daku tu...

~hug and more hug to Yaya~

saya said...

hehehhee..agaknya memang kucing suka duduk kat paper kot? budak2 kat rumah tu pon kalo nampak saya bentang paper nak baca, diaorang dulu melompat duduk atas tu. takat duduk je takpe, ni siap garu2 koyak rabak dah paper tu. haihh... takpe la.. kegembiraan hati.

Lin O said...

omg comelll! :DD