Thursday, June 3, 2010

hai si MERAH, sampai hati kamu buat mummy macam ni...

Share
petang semalam lepas mandi lepak kat luar rumah sambil baca surat khabar, tengah syok-syok baca tetiba budak gumok ni datang terus dengan muka tak bersalah landing atas surat khabar kat riba aku he'ehhhhh.......suka suka hati je taw!

tengok tu..org panggil panggil pon buat bodoo....aje
tak toleh langsung

weii YAYA budak gumok! kan mummy tgh baca paper nih

dia tetap tak nak berganjak gerammmm
terpaksa la meriba budak gumok ni haihh

ok mata dah mula rapat dah dapat feel nak lelap

kepala pon dah lentok

tido beralaskan lengan yer....


aku terpaksa berada dalam keadaan pegun tak boleh nak bergerak utk beberapa ketika, tapi tak boleh nak  bertahan lama sebab kaki dah mula kebas pastu rasa cam ada bergibu-gibu semut sedang menggeget-geget. YAYA kamu tu dah  la kuss semangat dah sama cam fumakilla kat dlm paper tu tahu   hadododoiiii........

sebab dah tak tahan sangat, pelan-pelan aku alihkan 
YAYA ke atas kusyen. masih dengan muka mengantok dia hehh

dah hilang ngantuk, then sesi meng'groom'kan diri
ecececehhh ensem sgt la tuh

ok mata dah terbeliak destinasi seterusnya mesti dapur, kompem!


p/s: berat si YAYA ni dah hampir 10kg, mana taknya..makan tido makan tidoo aje kejenya huhh

suka?

15comments: