Monday, June 28, 2010

Hi-Tea di Secret Recipes

Share
petang semalam tetibe tekak ni rasa cam nak makan karipap panas, nikmatnya kalau dapat makan petang-petang nan indah nih ewwahhh...nafsu makan dah semakin membuak-buak so apa lagi harus ditunaikan hajat ni kalau tak kang kempunan pulak, ada karang yg jatuh tersungkur kann... So sebelum keluar rumah tu harus mensetelkan budak-budak ni dulu, so kasik makan kenyang-kenyang dulu kang bila dah kenyang harus masuk beradu la memasing kan...senang sket aku nak beronggeng ngeh ngehh~



cuba tengok pewot baby MUSHUK nih, muncit mengening cam nak meletop aje hehh...seram aku tengok. Budak ni kalau makan memang tak hengat! kalau bagi makan reramai tak tentu arah dibuatnya semua bahagian org lain dia nak rasa, geram betul...jadi terpaksalah asingkan budak mucuk nih supaya dia tak mengacau orang lain makan haihhh...

gendang gendut tali kecapi, kenyang perut tidur la apa lagi huhuu~ tengok mata dah kuyu, ok meh mummy dodoikan yer cayang.. Sepohon kayu daunnya rimbun, lebat bunganya serta buahnya, walaupon hidup seribu tahun, kalau tak sembahyang apa gunanya~~ 

alaa...tidur la cepat sayanggg,  mummy dah lapar nih grrrr..........

ahaa tidur pon...gud girl!

tidur yer cayang...ti mummy belikan jajan yerk ahaks~


ok perjalanan dimulakan dengan bismillah, destinasi yang dituju adalah Secret Recipes wuhuuu~
biggest curry puff

inilah dia karipapnya, masih berasap-asap lagi yer masa sampai tuu perghhh...and a delicious apple cheese slice for the dessert yummy yum yummm

fish and chips

kalau makan fish and chips ni aku suka makan chipsnya aje dicicah dengan mayo yg diperah lemon "owh heaven..."


p/s: baliknya keluar je kereta baby MUSHUK dah dok tercongok kat depan pintu, ehh macam tau tau aje..alamakk! terlupa nak beli jajan dia adehhh "jap yer sayangg..mummy g beli sat..." Terpaksa keluar balik belikan makanan favourite budak mucuk nih, wet food seafood flavors! 

suka?

8comments: