Thursday, June 24, 2010

KUCING BERBULU SEEKOR KUCING eh! macamana tu??

korang paham tak tajuk entri aku kali ni?
tak paham??
ok tak apa, sebab aku sendiri pon tak paham huahuahua.. 




so untuk lebih memahamkan korang dengan tajuk aku ni, meh kita tengok gambar ni sesama, jeng jeng jenggg.....

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

tadaaa ~ ~






luar biasa kan...nampak macam ada seekor kucing kat belakang kucing tuh..


SUBHANALLAH... maha suci Allah
ALLAHUAKBAR... Allah maha besar



p/s: kepada sesiapa yang masih tak paham dgn tajuk entri aku nih, silalah rujuk pada pakar mata jangan rujuk pada pakar bahasa pulak yer ngeh ngeh ~~

13 comments:

mR.hoho said...

hehe kiut
kucing awak ke??

cikgadis konfiuss said...

o.O

ok

jatuh rahang jap

cantik!

kagum!

kucing sapa ni?

ok sudah


org ada blog baru.
ekekeke

http://cikgadiskonfiuss.blogspot.com/

ItaJeff said...

Subhanallah, antara keindahan ciptaanNya...

Syukie said...

Pelik nya kucin ni..ade kucin di kucin :P

s h a f i q h a s h i m _____ said...

mula2 tgk tjuk tak paham, pastu tengok gbr baru la paham XD

liyana aziz said...

SUBHANALLAH.. sanagt kagum dengan ciptaan Allah ni..

NHIDAYAT said...

Maha Suci Allah, seyes nampak macam ada kucing ats tuh=) sgt unik la!

-telordibasuh- said...

wa ajaib la..ade kucing dalm kucing hehe..lawa....

m4rilyn said...

yang 2nd picas tu sama je posing

subhanallah

sI tEDI said...

a'alah...

nampak. kepala badan dan ekor.
kucing siapa ni?

Chika said...

Comelnye... masya-Allah...

Boyachilles said...

besh nya pattern dia...saya suggest awak post gambar ni kat FB Love Meow...untung2 trafik blog ni naik

meowwmania said...

pengumuman!

ini bkn kucing sy, sy kidnap dari pakcik gugel :D