Wednesday, June 30, 2010

mummy meow, please take note!

Share
for my own reminder, budak dua ekor ni memang tak boleh berjumpa yer....jika berjumpa buruk padahnya hehh!





inilah hasilnya, mata si CITAM dah terkoyak akibat bergasak dengan MOMEL haihhh dah tak tahu nak buat apa lagi, bukan baru sehari dua dorang ni duduk serumah tapi si CITAM masih tak boleh lagi nak terima kehadiran MOMEL. asal bertembung je bergasak....asal bergasak je bertembung hatoiyaiiii~




p/s: dah dah la tu sayangggg....mummy kan sayang semuanya tak ada yang lebih tak ada yang kurang, tak payah nak tunjuk terer, nak tunjuk gangster bagai...kang kena piyat tinge dua dua kena yer baru adil dan saksama *sigh~

suka?

13comments: