Wednesday, June 16, 2010

Subhanallah! Kitten born with two faces

Charleston, North CarolinaAssociation Press telah melaporkan seekor ibu kucing yang diberi nama Isabella telah melahirkan 6 ekor anak dan salah seekor daripadanya bermuka dua, empat mata, dua hidung dan dua mulut. Anak kucing istimewa itu diberi nama Two-Face. Doktor haiwan di daerah itu memberi 50% peluang untuk hidup bagi anak kucing tersebut namum sehingga kini Two-Face masih dalam keadaan sihat.




p/s: harap-harap Two-Face selamat dan dapat hidup sihat seperti kucing-kucing normal yang lain, amin...

source : The Province

11 comments:

m4rilyn said...

cam nama watak lam citer batman~Two Face~

owh xleh view gambo..nanti balik karang malam baru leh tgk :)

MSR said...

Harap-harapnya...amin

meowwmania said...

m4rilyn,
yela kan..sama namanya tp two-face batman tu jht, meow ni baik hehe..

ok ti mlm tgk video Two-Face baik k ;)

MSR,
amin ya rabbal alamin..

Laili said...

MasyaAllah .. kuasa Yg Esa!

Jesson Balaoing said...

nice post, like it all,... kitty blog..

Misz Pinkie Winkie said...

ala..tak pat tengok gambar la.
tapie dari penulisan terbukti kekuasaan Allah.

meowwmania said...

Laili,
Allahuakbar..Allah maha besar :)

Jesson Balaoing,
thanks for droping by ;)

misz pinkie winkie,
bkn gambar la misz pinkie, video tp xper misz pinkie leh search kat youtube ;)

ItaJeff said...

Kuasa tuhan, tetap Allahuakbar..

MSR said...

~plagiat~

Huhu

saya said...

tu lah ciptaan allah yang maha berkuasa. harap semuany aok2 je untuk baby 2-face tu. bab ada budak tu dah pandai mengorat..hamboii..biasa dia tu. hehehhee.. cubit sikit.

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
subhanallah..maha suci Allah..
sekurangnya 'dua muka' itu lebih baik dari mereka yG 'bermuka-muka'..