Friday, July 16, 2010

Baby MUSHUK First Car Ride

petang tadi bawak baby MUSHUK ke ofis, saja la bawak dia...dah kat rumah asik nak mengacau kakak dia yang tengah tak sedap badan tu kann, mau tak ngamuk orang tuh... selalu budak ni main berdua, bila kakak baby demam..si baby MUSHUK ni tak ada la kawan nak bermain... jadi aku la yang kena layan dia, tapi kena gak pegi kerja so apalagi hangkott ajelah bawak masuk kereta...





ni gambar masa dah sampai kat ofis, nak tengok gambar kat dalam kereta? sangat la jakon kerana ini adalah pirst time budak ni naik kereta yer. haa....jom tengok, layaannnnn.........................


weii...banyak comel dok atas handbag mummy!

panjat atas bahu pulak

baby mushuk : tak best la dok kat bahu kanan mummy, 
try bahu kiri lak

baby mushuk : haa...kat belah sini baru besh

baby mushuk kena tinggal jap, aku pegi kedai nak belikan wet food untuk si kakak baby. menjerit tak hengat budak mucuk nih hahahah... alaaa tinggal kejap aje ponnn.....

dah sampai rumah, aku bukak pintu kereta terus meloncat keluar hehe..

bukan gula ngan petrol je yang naik harga yer...makanan kucing lagi la berkali-kali ganda naiknya, rasa macam baru bulan lepas nek harga eh! ni dah naik lagi haihhh~


p/s: ok stop dulu nak jengok-jengok kakak baby, nnti aku update lagi keadaan kakak baby dan si merah yang muka tembam sebelah tu yerk

7 comments:

sI tEDI said...

semoga kakak ay sihat!

erapa naik rege whiskas paket tu?
lama dah x eli.
x silap rm 1.20

velasrizal said...

wah jinak btol kucing ni..


Folding Shower : Menjimatkan Ruang Bilik Air

cik kerm said...

muke baby MUSHUK macam nakal je..ekeke...neves la tuu naik kereta..hehe

m4rilyn said...

mcm misty n adikberadik dlu,suka naik kete sampai pantang tgk pintu tbukak. tp xtahan bulu dorang le..gugur

baby mushuk: jgn jakun sgt nanti awak addicted nak nek kete

De'din said...

huh..
seriau nya kalu kucing dok panjat2 badan ni..

AROL DSHW said...

baru arol perasan. si baby mushuk nie sebijik macam kucing arol! warna sama, semua sama. tapi perangai lain kot. kucing arol yg mcm baby mushuk nie nakal sangat. klu lepas main, bukan main susah nak suruh dia masuk sangkar.

*dulu suka beli whiskas junior tue sbb model kucing tue comel sangat-sangat. :D

meowwmania said...

si tedi,

time kasih..
poket whiskes tu skrg dah 1.40 huhu

velasrizal,
aah jinak, dah jaga dr kecit

cik kerm,
mcm nakal?? mmg nakal pongg..

m4rilyn,
aah dulu slalu gak bwk dorang ni nek kete, tp bab bulu beterbangan dlm kete tu yg x tahan ngee~

de'din,
seriau?? ni br panjat badan, blm tgk dia geget2 hidung ni lg hohoh

arol dshw,
baby mushuk ni pon nakal gak tp mmg x kurung bio lepas jew