Friday, July 16, 2010

Baby MUSHUK First Car Ride

Share
petang tadi bawak baby MUSHUK ke ofis, saja la bawak dia...dah kat rumah asik nak mengacau kakak dia yang tengah tak sedap badan tu kann, mau tak ngamuk orang tuh... selalu budak ni main berdua, bila kakak baby demam..si baby MUSHUK ni tak ada la kawan nak bermain... jadi aku la yang kena layan dia, tapi kena gak pegi kerja so apalagi hangkott ajelah bawak masuk kereta...





ni gambar masa dah sampai kat ofis, nak tengok gambar kat dalam kereta? sangat la jakon kerana ini adalah pirst time budak ni naik kereta yer. haa....jom tengok, layaannnnn.........................


weii...banyak comel dok atas handbag mummy!

panjat atas bahu pulak

baby mushuk : tak best la dok kat bahu kanan mummy, 
try bahu kiri lak

baby mushuk : haa...kat belah sini baru besh

baby mushuk kena tinggal jap, aku pegi kedai nak belikan wet food untuk si kakak baby. menjerit tak hengat budak mucuk nih hahahah... alaaa tinggal kejap aje ponnn.....

dah sampai rumah, aku bukak pintu kereta terus meloncat keluar hehe..

bukan gula ngan petrol je yang naik harga yer...makanan kucing lagi la berkali-kali ganda naiknya, rasa macam baru bulan lepas nek harga eh! ni dah naik lagi haihhh~


p/s: ok stop dulu nak jengok-jengok kakak baby, nnti aku update lagi keadaan kakak baby dan si merah yang muka tembam sebelah tu yerk

suka?

7comments: