Tuesday, July 13, 2010

Majlis Perjumpaan Animal Lovers

Share
Pada hari Ahad yang lalu, majlis bbq yg dirancang.. dengan jayanya telah berlangsung di rumah papa meow. Peserta terdiri daripada para blogger dan kengkawan facebook yang semestinya adalah animal lovers. Majlis tu memang happening ditambah dengan makanan yang lazat-lazat dari air tangan papa meow sendiri, apabila sekumpulan manusia yg berkongsi minat yg sama berjumpa mmg kecoh dibuatnya. Walaupon baru pertama kali berjumpa masing-masing berbual macam dah kenal lama maklum sajalah berkongsi hati dan perasaan yang sama terhadap makhluk-makhluk comel nih. Yang kelakarnya perbualan banyak menggunakan nama samaran di blog atau facebook kerana lebih mesra rasanya bila menggunakan panggilan itu kerana dari situlah kami mula mengenali diri masing-masing.


Terlalu banyak gambar yg diambil yang akan menjadi kenangan indah untuk saya, tak dapat nak berkongsi semua, maklumlah sy menggunakan brokband sahaja jadi paham-paham ajelah yer...jom kita layan gambar yg mampu saya upload untuk dikongsi bersama, enjoice!


dari kiri cepatttt jalan! silap silap...dari kiri tu kaizen shinobi, ajib, salman dan papa hero sedang mengendong angah ke along tak pasti sbb mereka ni kembar seiras, yg sgt comel dan suka main air (sampai dua kali tukar baju yer hahah..)

papa meow masak, kitaorg ngap!

aik dok sebelah menyebelah pon nak bersms kew...
oh baru pertama kali berjumpa, malu agaknya huhuu

kucing yg nampak bontot tu namanya Bunga, 
yg kat sebelah tong sampah tu Siti Hawa..
Siti Hawa ni kucing hutan belang pada badannya sgt cantik, unik!

banyak sgt makanan yg lazat-lazat tak sempat nak snap semua, 
maklumlah  sibokkk....sibok makan la tuu ngeh ngeh~

tengok memasing fokus je makan, sedap sangat la tu

cik marilyn ngan chika makan sepinggan kew?
haloh halohh manja nyew.....bff dorang berdua ni



tengah makan pon sempat berenti bagi pose yer...kelas gitu!
untuk miss marilyn dan miss chika, tima kasih byk2 tolong aku, korang memang best! mish you guys already sob sob...

si comel pon sibok gak nak makan, 


cuma ada beberapa ekor je kat luar ni yg lain papa meow masukkan dlm cage
takut mengganggu agaknya, tapi kitaorg mmg suka diganggu oleh makhluk-makhluk comel nih.. kan kengkawan kann...





tengok dorang ni semua, baik je duduk diam kat dalam cage, tak ada pon mengiau-ngiau ke ape kan...memasing tido terbongkang tak menyedo yelah masing2 dah kenyang sbb papa meow dah siap bagi makan awal-awal 

Aman boy!

si Memeng ni pon sibok nak enterframe

Aman dah biasa ngan kucing, molek je dorang berkawan tak de pon bergaduh...aman suka buli aje kot hehe

uncle ni dah jatuh sayang ngan Bulat, what a sweet boy he is!

papa meow tengah melayan Aman

Bulat pon datang, jeles tau dia hehe..

Aman n Bulat, center of attraction

adoiiii.....miss chika kene geget ngan Bulat!!

acah mak enonn......xde nye Bulat nak mengganas camtu, dia sgt manja ngan miss Chika, jeles i tgk taw huh!

nampak je saudara Thalhah terus je meleset-leset kat kaki org tuh, halohhh manjanya

Aman pon sama, dah kenal sgt ngan cek Thalhah tuh

the best buddy!

si memeng ni tak habis-habis nak enterframe, jeles la tuh hahah

ini Bibik dan Bebek, dua ekor kambing juga milik papa meow

gambar kenangan para pencinta haiwan, sayangnya tak muat nak masuk semua..yang nampak lutut je tuu mntk mahap la yer bukan salah saya, salahkan maksu dia yang amik gambar nih hahahhahah..... (dah macam pendatang asing je aku tengok gambar nih, ah lantok ler janji bahgie yer dok??)


p/s: seronok sangat dapat berkumpul camtu, tak sabar nak tunggu next event. harap-harap papa meow tak serik panggil kitaorang datang lagi yer

*apesal aku sopan sgt kat entri kali nih ekk?? bersaya saya bagai... muahahahah...oh sungguh tak sopan ketawa camtu yer hehh!

suka?

20comments: