Thursday, July 1, 2010

Pelakon Sebenar Puss in the Boots

ini adalah gambar pelakon sebenar Puss in Boots dalam filem Shrek

|
|
|
|
|
|
|
|
|
V




haaa...apa dia??? tak sama???
ok ok....yg ni memang tak nampak sangat nnti kasik touch-up dulu

|
|
|
|
|
|
|
|
|
v


walawehhh.....................sama sehh!



tererkan kucing tu, berdiri tegak betul....bila dah pakai aksesori tu memang sibijik sama! kaler pon sama tuuuu..........


p/s: bila 'cawan dunia' nak habis? kesian kucin kucin aku terkujat-kujat dengan jeritan goolll!! abah aku, tak aman tidur dorang haihhh~~

12 comments:

nabilah_2908 said...

ha'ah la..sama.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PAHIT AKAN MANIS AKHIRNYA

m4rilyn said...

wehhhh apakah?
mahu dia berdiri memalam daku larik menyuruk. atottttt

-telordibasuh- said...

hehe..brape bayaran die dapt blakon cite sherk hee

rammyd said...

hahha.. lol. XD. banyak betul kucing kat sini.. chumell!


malam pertama saya. sumpah saya nerves!

Chika said...

Huih... dasyat arr... I like... :)

Qisha said...

ha ah la sama..cumel..nasib kedai depan uma da kena sita..kalau tidak pasti my fur kids pun tak aman..

e.t.t.y said...

nasib baik rumah ni takde lelaki, kalau ada, terkojut jugak kot.

Nur said...

alamak.. cutenya

dia berdiri betul ke atau kau dirikan... gerammmmnya

Papa meow said...

Mmg cute lah heheheh

cmmana leh train tegak berdiri camtu, nk kena ajar bdk2 neh hehehe

meowwmania said...

oh ini bukan kucing milik sy, tp hasil dr pencarian pakcik gugel ngeh ngehh~

DuniakuAbstrak said...

tipu2 ni kucin ko ni..sian ko pakse kucin ni bdiri.. penderaan binatang..i call the police!!

haha

marina anakcikbob said...

hahaha...
comel! comel!