Tuesday, July 27, 2010

saya menci mummy saya!

Baby Mushuk said :

saya menci mummy saya,
lately mummy sangat busy,
dia selalu balik lambat,
mummy tak main-main pon dgn saya,
dia asik tido je..
pastu suruh kite orang pon tido sama
tasuka.. tasuka!!



saya buat aksi terlampau ni pon, mummy tak layan!

tersangat lah bosan!


Oh ya! semalam 26 Julai, mummy kata birthday dia....then mummy said, thanks for all the b'day wishes that she received from family and friends. Saya nak bagi blackwood kat mummy saya as her birthday present! mesti dia suka ngee...........



Happy Birthday mummy!


p/s: saya tetap menci kat mummy saya!

9 comments:

ItaJeff said...

alahaiii shuweeetnyer n3 ini...suka kak baca tauuu..kesian kat mummy...jgnlar menci kat mummy...mummy kan bz...
hahaha...nak bg blackwood kat mummy ek...hehe

en. AMD said...

hepi birthday meowwmania...

kongsi birthday dgn Cocoa qupanya...

keh keh keh...

Nur said...

itu le mummy. kan dah merajuk
buat aksi terlampau bataspun tak nak layan.. siann dia

men2 pun wish esday kat mummu kan.. gd gal

umi_e said...

lalalalaaaaaaaa manjanya dia!!!

Meh sini kat umi-e nanti kita main sama2 eekkkk

Chika said...

Ayoyoyo... dey thamby... mana boleh menci-menci mummy ni... tak cium syurga tau... Mummy keje cari duit sebab nak beli Blackwood utk kamu le...Cian dia tau..

psstt... Mummy pun suke Blackwood eh? hehehe kiut le kamu ni

m4rilyn said...

mummy..cian mushuk tu,dah majuk,bua aksi2 dah. karang buatnya mushuk tu majuk ape mummy rasa?

ps: mummy pun ikut makan blackwood? kelas.
ape rasa?

e.t.t.y said...

menci jugak sebab tak update blog. hahahahahahaahahahahah.

meowwmania said...

ItaJeff,
kan kak...x bek menci kat kite kan.. baby mushuk slalu wat perangai tau nak mintak perhatian org, bijak btl bdk kenit tuh..

en AMD,
yelah kan..sama b'day ngan Cocoa, ok la tuh! hihih

Nur,
yelah pandai wat perangai..pandai merajok huhh

umi_e,
ngengade je lebih tu kak umie...nak attention

Chika,
haa...btl kata mummy chika tu, tak cium bau syurga kan kann..

m4rilyn,
xper...dia majuk kejap je tu, sat g timang dia tinggi2, baby mushuk suka kena timang yer huhuu

e.t.t.y,
u pon menci kat ai kew?? sedey taw...

m.q said...

very sweet la nak kasi mummy blackwood as a biday pezen hihihi