Monday, August 30, 2010

Balasan Kerana Mengkejami Kakak Sendiri (Based on true story)

video


Inilah akibatnya apabila mengkejami kakak sendiri. Al-kisahnya budak Mushuk nih amat suka membuli kakaknya....tak kiralah orang tu tengah makan ke, tengah duduk melepak ke, tengah tidur ke, hatta tengah nak membuang pon menjadi mangsa, di geget-geget, di henyak-henyak, di pijak-pijak. Dah dimarah tak jalan, dibabab montot dia tak heran, dijentik telinga tak berkesan. Last last puntal-puntal surat khabar pastu ikat kat pewot dia muahahahah.....


p/s: si Kakak Baby yang hanya melihat dari jauh mungkin mengucapkan terima kasih kerana aku telah menghukum adiknya yang kijam ituh ngeh3

13 comments:

m.q said...

owwww...nakal nya dia..
sama mcm ChaCha, sbb dh makin debab makan dia semakin berani membuli abg nya si BoBo tu..huhuhuh

Cik Siti said...

hehehe...rasakan baby musyuk...
dh kene hukum pun masih nakal lagi tu...

starzieti said...

hehe... adik nk bergurau ngan kakak je kot...

nur anis said...

hahaha..memang x selesa la ada bende kat perut tu...

umi_e said...

uikkkkk! buat orang susoen je :p

sweetsal said...

hahaha..siannye dia kena ikat dgn paper ke tu..melompat-lompat pulak tu..hehe kelakar

Lieya said...

Alaaa ruginyeeeee tak dapat tengok vid si musyuk kene hukummm...

hentakbelipat said...

grrr...buat rendang kaki die

Misz Pinkie Winkie said...

hhahhhahh.
nakal lagie kan dah kena.

princessayang said...

Macam tu jugak la rupa Dylan masa kena paksa pakai baju..

m4rilyn said...

baby myshuk nie sengal cam mummy dia gak

kuikuikui

Chika said...

~lalala... hahaha padan muke dia...

meowwmania said...

m.q,
kann..biasanya yg kocik yg suka membuli yg beso, kakaknya tu mengalah aje

Cik Siti,
haihh...tak tawu la nak buat apa cik siti, nakal sesgt bdk mucuk nih

starzieti,
overdose berguraunya tuh dah smpai tahap menyakitkan geramm!

nur anis,
bior dia rasakan muahaha...

umi_e,
hehehe...

sweetsal,
bagi dia leka spya tak ganggu kakaknya hehe

Lieya,
nape x dpt tgk?

hentakbelipat,
uiks...mane bley haipp!

misz pinkie,
tapi tak serik pon misz pinkie eee!

prinsesayang,
iyer? hahah mesti klakar rupe si Dylan :D

m4rilyn,
hamboiii...sesedap kepsi je mu ngate aku yer cik marie hehh

chika,
yelah degil!