Wednesday, August 25, 2010

Ops 12.00 PM

Share
haaa.....pecah?? siapa punya keje nih.....
kakak? adik?? baik ngaku!!
Ooo...adik punya keje ghupenya....
sapa soh pecahkan..?? 
bese lagi dia nih, nakal heh!!
dah kena marah, pandai menyelit kat abang dia yer...ingat abang nak baking ke? 
abang tu tido lagi sodapp hehh


kejadian ni berlaku 2 malam sudah, tetengah malam yer lagi sepuluh minit pukul 12 tengah malam time tulah budak mushuk ni buat hal. dah ler badan tak berapa sihat masa tu, bertambah-tambah terjaga dengar bunyik mende pecah rasa macam nak nanges guling-guling je time tu, mujurlah masih waras lagi. budak ni memang memang tau! memang saje je nak carik pasal! grrrr......


sesambil membebel-bebel tu sesambil la kemas kalo tak kemas kang nampak abah esok pagi lagi haru budak ni kena. dari kena marah ngan abah dia baik aku yang marah kang kalau abah yang marah silap-silap aku yang nanges budak mushuk tu tetap lah ngan muka konpius dia, bukan dia paham ponn...aku yg paham ni kang aku yang sedih. aku tak buleh woo...orang lain marah kucin aku, sensitip! menusuk ke kalbu gitu, pedih tahu! ah korang bukan tahu...aku yg jaga dorang dari cinonet sampai dah beso gitu mesti la terasa kalau orang lain marah kucin aku, kalau aku yg marah tak pee.....


udah siap mengemas tu, terasa macam nak buang air comel pulak.. berjalan la menuju ke tandas. belum sampai lagi bau yang kurang enak menerjah ke dalam lubang hidung apakah?? yer....baby mushuk bagi hadiah, selonggok yer kat dalam toilet tuh hadoiii..... dah terlanjur terbangun tu terus la membanting tulang empat kerat membasuh toilet, giler rajin aku mengemas memalam buta, membasuh toilet memalam buta. haa korang penah?? tak penah kann...jeles la tu huhh!


p/s: gambar terakhir tu ada 3 ekor kucing, siapa tak nampak?? alamat tak lama la tuh! tak lama lagi nak raya lar..betul kan? upin? ipin?? betul betul betul~~

suka?

16comments: