Friday, August 6, 2010

PONTIANAK jibam jibam ♪♫♪♫♫♪

Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteriii.....
(so baik korang tgk video nih)



ngeee hohohoh~~




Kejadian 'MISTERI NUSANTARA' ini dikatakan dirakam pada tengah malam kemarin oleh seseorang dari Menara Maxis berdekatan. Lokasinya di KM42 Bukit Tinggi, menghala ke Kuantan ayookkk tak tawuuu.....


Video ni tengah popular kat pesbuk turut sama bersaing dengan kes biskut Famous Amos yg tengah hangat diperkatakan di situ sana sini. Tapi aku saje la malas nak wat review pasal beskut pemes tu sebab aku pon anak Johor ape...jadi kiranya macam terkecik ati jugak lah bila ada orang hina-hina negeri kelahiran kita kann... tapi tak pelah tuan punya badan tu pon dah sedar kesilapan dia dan dah pon mintak maap so di hari Jumaat yang mulia ni marilah kita maaf memaafkan peace!!


Ok berbalik kepada video Cek Pon Jibam Jibam kita nih, aku tak dapat nak pastikan kesahihan video ni kot original ke, cetak rompak ke, tiruan atau lakonan... Kalau lakonan memang aku suspek lar kat orang yang buat tu, rajin betol dia dok tercongok tetengah malam kat tepi highway nakot-nakotkan orang hehh tak kuasa mak nyah!


p/s: beskut tu pemes ekk? tapi nape aku tak tawu?? oh! sebab aku orang JOHOR ngee........

14 comments:

sI tEDI said...

dia minta maaf kat mana? tgk fak akaun org yg x suka dia tu. dasyat betul hinaan yg dia terima.

Cik Siti said...

itulah..terlajah perahu boleh direverse, terlajak kata...ko tahan la segala hinaan dan cercaan tu...huhuh

kesian....

meowwmania said...

kat page 'nor azita osman johor.banned dia'

teruk dia kena kutuk, sian lak tgk dia...tak pasal2 anak dia terbabit sama :(

hentakbelipat said...

huyooo!!cam real je...tapi mcm x..sbb slalunye kalau pakai ca biase ni sush kn nk dpt ambil figure bnde2 cmni..nthale ea

Misz Pinkie Winkie said...

hahha..benciiiiiiiiiii pada budak yang kutuk negeri saya.
sbb sekeping biskut sampai dia cakap tak bleh nak kawal.

Chika said...

Eh... nape Chika ketinggalan. Ape kes biskut pemes emes ni? i pon org Johor separuh gak...

Btw, MM... giler scary video ni. Dah la kat ofc skrg sorang2. Huwaaaaa......

itisrajah said...

wah.
takut gile!
macam real je seh.
kalau memang real, seram!!
he he.

I*K*T*I*R*A*F said...

agak-agak die pening kot time post status tuu.hehe :D

m4rilyn said...

giler ah.kawawsan laluan daku balik kb tu...tower tu mmg baru je tahun nie siap..ade 2 ke 3..dah lupa. tpt tu mmg KKH (kiri kanan hutan). gulppp.
dah le cik marie sokmo2 drive sensorang.
mintak2 bukan real. selalu laku kawasan nie lam jam 7am plus2..nasib baik.

pape harap cik marie xkan terserempak ngan makhluk nie

~bukan anak johor tp ade saudara mara kat sana~

e.t.t.y said...

hoh,tak kuasa mak nak tengok nyahhhhhhhhhh

meowwmania said...

cik siti,
betul kata cik siti tu ;)

hentakbelipat,
kann...tgk rancangan ghost adventure tu pon dorang x dpt nak tgkap gmbr momok, ntah ler...

misz pinkie,
hehe..bwk bertendang eh! bertenang misz pinkie :D

chika,
klau x tawu xyah la amik tawu, kang da tawu wat sakit ati jew huhuu..

takot heh? sapa soh tgk muahaha..

itisrajah,
aah cam real kan..but no komen

IKTIRAF,
mungkin kot sbb kan dia tgh pregnant kan hee~

m4rilyn,
alamakk kaw laluan mu yer mek?? hehe...saje nyakat hahah

etty,
elehh...pentakot ler tuuu

Nur said...

salam meoww
aku tgk mcm dibuat2 pun ada
pontianak tak terbang mcm tuh

mcm patung yg ditarik
tegak je.. nampak melayang2

p.s. pasal biskut famour amous tuh kau blh beli merata2 kat KL dan JB di jusco.. minah tuh je ya sengal tak tahu.. geram tu memang le tp dia dah minta mangap.. mangapkan je le

saya said...

hantu?? owhhh...saya takot hantu. tapi lagi takot dengan manusia yang perangai mengalahkan hantu. hahahhaa.. bab biskut2 tu.. hehehe.. lenkali makan barangan buatan malaysia..

meowwmania said...

Nur,
eh ye ke?? pontianak tak terbang camtu heh? mana tawu nih hehee...

p/s: aah kan..mangapkan aje lah ;)

saya,
setuju! manusia perangai cam hantu lg kite takottt....

kite mkn beskut bulat2 yg atasnya ada gula kaler kaler wee~