Saturday, August 21, 2010

Sedikit PERHATIAN Diperlukan DISINI


cuba tengok muka budak tomel nih, ini time dia rajin nak tunggu aku balik kerja...dengar je kereta aku masuk dia lari keluar pastu dok tersadai kat tembok sambil buat muka paling comel la kononnn...



kenapa baik sangat?? haa...sebabnya nak ajak main kat laman, abang ngan kakak dia memasing dah beso dah malas nak main asik lah membute je kann jadinya budak mushuk ni tak ada la kawan muahahaha....padan muka aku kena layan dia hehh!




tapi tak larat sangat nak layan dia, dah petang kan bateri pon dah kong orang puasa la katakan (alasan!) so dukung la budak mushuk ni, pelok pelok, sayang sayang, timang timang pastu bawak masuk rumah...cakap kat Baby Mushuk, main kat dalam jer, bambam ngan mummy lagi beh! ngeee...... bam ngan Baby Mushuk pastu dia pegi kacau abang dia tidur, aku pon bukak langkah seribu pegi mandi, cabuuuuuttttttt.............



keluar bilik air tengok si Baby Mushuk dah tertidur hehe....cian dia tak ada orang layan. "Esok lah kita main yer...nanti sahur mummy makan banyak-banyak, mummy minum milo supaya badan jadi sihat dan kuat ti baru boleh memain ngan Baby Mushuk" 


p/s: terasa macam nak makan pai labu, ada sesape yang baik hati nak masakkan utk aku?? dapat pahala taw masakkan orang puasa ngeh ngeh ngeh~

10 comments:

anis said...

alala tomey nyer baby mushuk tdo..
hihi...cian dia, nk men x dak kwn...
crikn la kwn kt dia sekor...haha

m4rilyn said...

wah dah besar baby mushuk tu. geram aje nengok.


pandainye bukak patwa pasal pai labu tu hehe. xreti lak masak sbb setahun tu kira masak air je hati2

Nur said...

salam meow..
kesian dia tggu sampai tertdo
hari ni tak keja
pegilah ajak main cak cak..

Nour Eyza said...

ala.. comel la dia..
manja2 pulak tuh kan..
sangat geram bila dia buat muka comel kn..
gerammmm..

Hamzah Ian said...

wow.. aku takut kucing.. har har har

meowwmania said...

anis,
kawannya sume dah beso2, tggl dia sorang yg tecit huhuu..

m4rilyn,
hehe...betol ler..dpt pahale taw

Nur,
aah mesti...arini nak gomol dia puas2 hehh

Nour Eyza,
eh! len mcm je geramnya tuu?
baby mushuk, larikkkk........

Hamzah lan,
lar..kucin comel2 camni leh takut isk2

marina anakcikbob said...

pai labu?
xpenah makan..
sedap ke..
mintak sikit.. :p

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

untung ada kucing

sweetsal said...

betui lah kucing ni pandai tunggu tuan blk keja kan..dia nk manja2 la tu..

Chika said...

Hahahaha Baby musyuk... tian yer tak de orang teman ye main ye... meh sini lawan2 ngan kak Nomi. sure menang nye sebab dia cakit kaki... muahahahahaaa...