Sunday, August 22, 2010

Video Yang Tidak Terlampau Untuk Ditonton

Aloo.... Salute!!

video


p/s: Baby Mushuk suka main ekor kakak dia, kakak dia suka main ekor adik dia...tapi kadang-kadang dorang suka main ekor sendirik, seb baik aku takde ekor hehh!

11 comments:

m4rilyn said...

bless them!

suka tgk baby Mushuk kene bully. xpadan tecit nak lawan ngan si Kakak yg beso dari dia

pae's faezah said...

buli membuli hehe..

Nur said...

salam meoww..
tomeynya dia...
suka tgk yg siketot tuh
lincah benar... =)

meowwmania said...

m4rilyn,
baby Mushuk yg suka usik kakak dia dulu, smpai ilang sabo kakak dia huhuu

pae's faezah,
yg kecit tu ada ati nak buli kakak dia, kena lanyak pon slumber je terjal!

Nur,
bkn lincah lg, super duper hyper active huhh!

nur anis said...

saya suka ikat something dekat ekor kucing..lagi ligat dorang main2...

Chika said...

Aktifnya budak ini. Nakal ye... kacau kakak baby. Yang kakak baby pun cool je... suke tgk

sweetsal said...

sian jugak kt baby mushuk kena gomoi gn kakak dia..dia kecik tp ada hati nk lawan..hehe

Misz Pinkie Winkie said...

hahhha.
kalo meow ada ekor.
mestie selalu gayut kat pokok nie petik buah rambutan ponteng poser.

hentakbelipat said...

comel sgt lah...

saya said...

hehehe..cute je..
1) happy birthday meowmania blogspot.
2) baby musyuk dah besar yooo. eh..apsal kucing2 ni suka tido kat bantal ha?????

meowwmania said...

nur anis,
buleh ke ikat kat ekor kucin tu, cam tak lut je kalau ikat cpt terbukak huhuu..

chika,
gitu la untie chika oii...makin beso makin la degilnya haihh..

sweetsal,
kan...tak padan kecik huhh

misz pinkie,
eh mana tawu nih hahahah..

hentakbelipat,
maceh uncle hentak eh! uncle belipat eh eh! tak tau lah :D

saya,
1) tengkiu...
2) ntah la ekk...idak la tahu mengape, dorang ni mmg suka tido berbantal huhuu..