Monday, September 6, 2010

Dua Buah Awards Yang Sudah Diselaputi Debu

Share
First and foremost, saya nak mintak ampun beribu-ribu ampun sembah patik harap di ampun kepada blogger Kazen Site sebab dah berabad beliau memberi saya award ini tetapi baru sekarang dapat saya publish entri penghargaan ini kepada beliau. Alasannya....Baby Mushuk sangat nakal, saya tak menang tangan nak melayan dia huhuu...ok itu memang ALASAN semata! Yang penting sekarang ni saya mintak maap banyak-banyak kat beliau dan semoga di hari baik bulan baik ini beliau akan memaafkan saya ngeh ngeh....

Saya teramat suka bila dapat award ni sebab award ni takdek sesi soal jawab, temuramah, teka-teki mahupon berjual beli pantun hehe...best kan?? best sangat sangat!! Cuma perlu tagkan kepada 15 blogger lain yeay!!


First Award


Saya lah pemenang, tiada pengalah huhuu...


Berikut adalah 15 blogger yang bakal membawa pulang Award ini :-

  1.  Cik Marie a.k.a Marilyn
  2.  Miss Chika
  3.  Misz Pinkie Winkie
  4.  M.Q
  5.  Hami Assraf
  6.  Princessayang
  7.  Starzieti
  8.  Bingka
  9.  Saya a.k.a Oby
  10.  Etty
  11.  Sharz
  12.  Sabrina
  13.  Lieya
  14.  Sweetsal
  15.  Anisquidward




Second Award

Lovable Bloggers Award!


Awards yang kedua pula adalah dari blogger Nur. Sebenarnya award ini sepatutnya diberi kepada 5 atau 6 orang blogger tapi Nur yang baik hati telah memberi kepada semua blogger yang rajin menyinggah ke blog miliknya. Saya rajin kan Nur, jadi otomatiknya saya dapat lah yerk ngeh3... Award yang kedua ni pon sangat best sebab serupa ngan award pertama tiada balasan yang perlu untuk melayakkan penerimaan award ini hooreyy!!

Penerima award yang kedua ini pula saya berikan kepada mereka-mereka yang tersebut di atas (hahaha...senang je keje aku kan) Ok guys selamat menerima award masing-masing yerk


p/s: korang yang bakal menerima awards ni jgn biarkan berdebu macam aku yerk...yg baik jadikkan tauladan yang buruk jadikkan sempadan huhuu...

suka?

15comments: