Monday, September 20, 2010

Hadiah Hari Raya dari MOMEL Dan CITAM

kena geget
kena cakar



SEBAB.....
...meleraikan budak gengster dua hekor nih!


SEKIAN huh!!

13 comments:

Chetz Yusof said...

Adoii! Chetz pon dulu pernah kena cakar Cesar sbb nak prevent dia dari lari keluar... pedih gilos sbb kucing ni kuku dia halus compared to anjing...

Chetz Yusof
www.cekap.org

sweetsal said...

sanggupnye momel dan citam gigit tuan dia..abis calar2 tu..haish..

m.q said...

momel dgn citam nak kena babap ni...hihihih

lupie said...

Heheheheeeeee - heeheheheheheh
Well done Gangsta! :) heheheeh
Selamat Hari Raya to you too!!!

Cepat sapu gel gamat!

m4rilyn said...

santeknya tatoooo

Chika said...

Adus... apa kes la budak dua ekor ni. Potong kuku dia kang... huhuhu. MM, Kalau rajin letak minyak gamat. nnt tak berparut

saya said...

kalo nak dikira calar balar pasal kucing ni.. huihhh.. habis dah tak berkulit dah agaknya. mujur kalo calar2 luka kecil cepat sembuh. budak2 tu kalo bergaduh mmg la.. macma nak runtuh rumah. kalo time baik tu.. berpelok2. sabor je la..

Lan Bingka said...

ala siannya..nakal betul bebudak ni

meowwmania said...

chetz yusof,
adodoiii...mmg amatlah pedihnya huhu

sweetsal,
mmg! smpai ati dorang kan waaa...

m.q,
dah kena babab pon ngeh3

lupie,
wahh sonok tawe yer...cettt

m4rilyn,
banyok la mu punya tatoo

Chika,
baikkkkk (tiru gaya shincan)

saya,
sabo ler nih huhu..

Lan Bingka,
sggh nakal dan sgt degil huhh!

Cik Siti said...

daku pun kena geget gak...kes nak tangkap sekor kucing liar yg menempek di rumah...kita nk bagi makan...dia geget balik..hadoii...bengkaks....

ItaJeff said...

kita yg sygkan kucing ni, mmg tak sah klu tak kena cakar & gigit...:)

ttiba ku teringat keganasan pacik tello...:D

Papa Hero said...

jangan lupa sapu minyak gamat...

Gee said...

emm sis penah kena cakar.. the worst in my life la.. abis 1 lengan. Pi klinik org ingat accident sbb balutan merah je. dpt MC 2 minggu, kena jab 2x.. yg tak tahan.. kena ulang alik cuci luka di klinik.. sekali tarik balutan masyaAllah.. pedih tak boleh ckp.. tp story tu sis tak masuk dlm blog. Kucing yg cakar tu tetap sis sayang!