Wednesday, September 1, 2010

"Kamu memang sengaja nak buat aku naik hantu kann!!??"

Geram sangat sangat!  Dah hilang sabar dengan budak mushuk nih, memang jenis tak makan saman!  Sebab biasa bagi makan blackwood je kan huhh!  Dia tak boleh langsung tengok kakak dia senang tau!  Si kakak baby tu penat dok menyorok kat ceruk ceruk rumah tapi budak mushuk ni jumpa saje haihh...


haa korang tengok la sendiri, jumpa aje....
kalau dah jumpa tu bukannya reti nak duduk diam-diam! 
di cuit-cuit, di jilat-jilat, di geget-geget org tu
sian kat Kakak Baby tapi Kakak Baby cool aje, 
dia saje wat pejam mata maleh nak layan adiknya ituh
"baby mushuk, jangan la kacau kakak tu...
sian kakak nak tido lah"
isk budak nih degil betul! tengok la tu....makin tinggi dia panjat badan orang tu hishh
tak puas hati lagi...dah dihempap digeget lagi isk isk...
"haa puas la hati tu! kakak dia dah bangun.."


p/s: aku ni cakap aje naik hantu tapi kalau hantu tu ada depan mata betol-betol tak kuasa ah aku nak naik dia, lariikkkkkk.......

21 comments:

Nour Eyza said...

eh, kucing akak macam kucing saya la..
kakak dia wane putih2 telinge kelabu
adik dia itam coklat2..,
sama.. tapi kucing saya yg adik dh mati..
sayang sgt dgn adik tu...
huuuuuu

m4rilyn said...

cam gedabak dah beso baby mushuk nie

nur anis said...

huhu..nakal betul la baby mushuk tu..

anis said...

haha...gediksnya baby mushuk...
nakai btoi..babab bontot tu bru taw..
hihi..cian kakak dia...cool je...

Ms J said...

notinye si musyuk tuh!

Cik Awynn said...

besar betul telinga budak tu. hahaha. buat muka tak bersalah pulak tu. memang boleh naik hantu ni. hahahaha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kucingtu dah mula beso

Lieya said...

Kekeke ini betul2 pendengki... bukan apeee si musyuk tu mesti tensen xde geng nak men2. Dah kakaknye asyik tidoooo jeee kannn

Misz Pinkie Winkie said...

manjannya dia.
bukan main lagie dia sayang.
kakak...nantie nyorok dalam almari baju yerk
biar baby musyuk tak jumpa.
tapie jgn nyorok lelama..lain plak jadik nantie.
hehe

meowwmania said...

Nour Eyza,
sedih kan...mcm tak sggp nak hadapi kenyataan bila mereka dh xde nnti kan :(

Buat masa ni kite berikan yg terbaik utk mereka :)

m4rilyn,
mmg dah beso gedabak pongg..dah makin berat huhh

nur anis,
sangat sangat..

anis,
dah kena babab pon tp degil gak hehh

Ms J,
so very noty lah..

cik awynn,
mmg slalu wat muke poyo gitu geramm!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o,
aah dah beso pon, cepat je beso hehe..

Lieya,
yes! perkataan yg sgt sesuai PENDENGKI!

misz pinkie,
kakaknya sembunyik kat mana pon dia leh jumpa misz pinkie, hebat btol huhuu

saya said...

hehehhe..baby musyuk tu aktif betol ye. nak mainnn je dia tu. aaaa..baru tau takot kalo ada hantu betol2 kat depan mata tak nak naik ye. hehehhe..

meowwmania said...

saya,
jap jap...siapa nama kamu haa?? serba salah tahu! nak tulis 'saya' ke 'awak' keee...

elehh naik antu watpee naik ketapi la beh....

sweetsal said...

waa, nakal sungguh baby musyuk tu ya, smpai panjat2 atas badan kakak dia..comei2nya budak2 ni..

m.q said...

hahahaha...kiyut nye
nakal yer...meh nak babap bontot tu :p

Yan said...

salam kenal..

comeyla tgk kucing bermanja camni..

Yan said...

salam kenal..

comeyla tgk kucing bermanja camni..

Cik Siti said...

hehehe...mcm2 peel si munsuk nih...ada je nk org bg perhatiaon kt dia..dh besar dia eh...nasib baik dpt kakak & mummy yg baik hati...hehe

hentakbelipat said...

nape die kacau tdo kakak die..ishh buat rendang karang

meowwmania said...

sweetsal,
mmg nakal sgt2 dia tuuu geram!

m.q,
sila sila..sila lah babab, sy dah babab dia tak eran ponn

Yan,
salam kenal :)

Cik Siti,
tu r, sajek nak mntk perhatian org huhh

hentakbelipat,
weii asik nk wat rendang jek, babab kang!

Chika said...

Eiiii nakalnye dia. nasib baik akak dia sabar... Pose kut

Papa Hero said...

nape si baby tu..? saje jer nak naikkan kemarahan org...he he