Saturday, September 4, 2010

Kawan-Kawan, Tolong Jangan Silap Orang (ada yang sudah berkecil hati)

Share
Ok ini cerita pasal semalam, gambar kucing muka poyo yang tengah syiok landing atas kerusi. Pada entry itu saya tidak meletak sebarang tanda nama dan akibatnya ramai yang telah tersilap sangka. Jadi di sini saya nak membuat PEMBERITAHUAN bahawasanya gambar tersebut adalah seekor kucing saya yang bernama CITAM, ye Citam yer...BUKAN Baby Mushuk.


Citam kata, "sampai hati dorang mummy, dorang tak kenal pon kat saya..asik asik budak busok tuh! apa kurangnya saya mummy? apa lebihnya budak busok tu??!!"


begitulah kurang lebih isi hati Citam yang sempat saya translatekan, oleh itu kawan-kawan marilah kita muhasabah diri dengan membaca entri INI heeeeee...........

Ok sebenarnya nak bagitahu, Baby Mushuk memang tak dan lah dia nak duduk baik camtu kan...kalau dia duduk diam tu harus ada yang tak kena, demam ke, sakit pewot ke, penin kepala keee... Kalau tengah sihat walafiat memang super hyperactive lah jawabnya. Saya bagi contoh seperti gambar di bawah ini :


CONTOH:
SITUASI: Tisu bersepah
ini adalah balance tisu mcD take away saya, sudah selamat menjadi cebisan-cebisan kecil yer..
PELAKUNYA: Baby Mushuk (of kos....)
cuba lihat gaya duduknya, slumber sambil menyandar di kaki meja...sungguh bergaya huhh!
HUKUMAN:
hari tu dia buli Kakak Baby, kena pakai tali pinggang kertas. kali ni aku pakaikan tie kertas!


p/s: muahahahahahaha hehehe hihih huhuu hukhukhuk!! ubat batuk cap ibu dan anak plsssss....................

suka?

12comments: