Sunday, September 5, 2010

Kucing Yang Pandai Membebel

Share
Theo | The Talking Cat


Ini Theo, seekor kucing biasa yang mempunyai kebolehan membebel. Kalau sesiapa yang reti berbahasa Jepun boleh la faham apa yang si Theo ni membebel. Theo milik Shinji Kasahara seorang researcher di University of Washington dan juga hip-hop dancer plus instructor. Apabila Shinji bangun pagi, Theo akan datang menggeselkan kepala padanya dan berkata "Ohayou" bermakna "selamat pagi". Apabila Shinji pulang dari sekolah, si comel hitam legam ni akan menyapa "Okaeri" bermaksud "selamat pulang". Jika Theo sedang gembira, dia akan berkata “futari-no-jikan” bermakna “it’s time for two of us.” Namum apabila Shinji pulang lewat dan menyebabkan Theo bad mood, si Theo ni tak segan-segan mengutuk Shinji “baka-yarou” yang membawa makna “buduh” hahahaha....


 Shinji Kasahara | Owner Theo yang gorgeous


Video bukti Theo membebel...


source - Love Meow

p/s: seb baik budak-budak jebon tu tak reti membebel, tak sanggup ah aku nak dengor bebelan dorang tu! Musti banyak mende nak dikomplen lelagi si kenit yang bushuk ituh ngaaaa........

suka?

10comments: