Friday, September 3, 2010

This is what i wanna do all day longgg........



so PLEASE.. do not DISTURB me!!


PERINGATAN: Sebarang kesan dan akibat dari peniruan aksi ini adalah di luar tanggungjawab kami, pesanan khidmat masyarakat dari meowwmania.blogspot.com 

12 comments:

m4rilyn said...

cute.

cayang bby mushuk

m.q said...

penat puasa yer??

Chika said...

Muka dah macam dewasa skit... macam garang je. mesti ada orang kacau dia tido ni... hehehe sape eh?

Nur Misnan said...

salam meow..
oklah tuh tiru mcm saya..

meowwmania said...

m4rilyn,
cik marie jgn silap yerk, ini bukan baby mushuk ini adalah Citam. sekian.

m.q,
ha'ahhh...pose la sgt....

Chika,
Citam lar...musuh ketat si Momel tuu

Nur Misnan,
mmg kene pelangkong ngan mak kalo tiru mcm Citam nih, membute sepanjang hari huhuu

anis said...

amboi2 baby mushuk...
dh x kaco kak dia ke??
baik la pulak...hihi

anis said...

eh, ingt baby mushuk gak td...
rupanya citam..
ptut bek semcm...
hihi

Misz Pinkie Winkie said...

heheh.
muker gengster giler.
cam along minta duit.
baby musyuk..mama lin tau kamu puasa.
kejap lagie kita buka sama yerk.
hehe

sweetsal said...

landing baik punya....comel sgt..

m4rilyn said...

citam eh? ya ampunnn

tak perasan. lepas tgk few times baru perasan.

meowwmania said...

anis,
hahah...kalau baby mushuk xdek nak dok diam camnih

misz pinkie,
mama lin, ini Citam lar bukan baby mushuk

btw, mummy kita kata dia nak mntk sket baju raya mama lin yg 2 dozen tu :D

sweetsal,
kengantukkan..

m4rilyn,
ok Citam ampunkan hehe

cik marie sila tmbah power kat spek tu yerk ;)

princessayang said...

ala citam mummy tak kasi makan ke?
kesian dia kena puasa