Tuesday, September 21, 2010

"Tumpang tanya....ini anak siapa sebenarnya ekk...??"

Sungguh sungguh aku keliru.....


baby mushuk, hampir setiap masa dia menemankan adik-adiknya ni...dijilat, dibersihkan, dipeluk sampai tertidur. Mana ibunya...??

hamboi hamboiii.....sonoknya tidur melayan perasaan sensorang yerk, anak-anak kamu tu apa cerita??


p/s: si Kakak Baby ni walau dah jadik ibu, dah ada anak perangainya tetap tak berubah...masih aktif bermain macam dulu jugak, kadang tu baby mushuk dah tak nak main tetap lah dicuit-cuitnya orang tu... Baby Mushuk makin matang Kakak Baby tetap macam tu....suda tukarr ka??

17 comments:

m4rilyn said...

ke anak babak baby n baby mushuk???
jeng jeng jeng

Cik Siti said...

hehehe..comel je nengok telatah diaekor tu..

ItaJeff said...

comelnya anak kakak baby...solid white la...

pae's faezah said...

baek nyer baby musyuk..
syg gler kt adek2 die hehe

saya said...

baby musyuk sayang adikkkk.. wahhh.. very good very good... dai kasi chance kat kakak baby rehat la.. kan penat jaga baby tu yg dia take over kejap tu..

meowwmania said...

m4rilyn,
cik marie tak yah nak jeng3, xdek makna nyer huhh!

Cik Siti,
diaekor mmg comel kan cik siti :)

ItaJeff,
aah kak tapi rasanya kat tinge dia tu cam ada itam2 skit hehe

pae's faezah,
mmg nampak sgt dia sgt kat adik-adiknya tu hehe

saya,
ye la kot, tp kadang tu terover la pulak dah terpaksa hangkot klau tak Kakak Baby sempit nak masuk heee...

daisy said...

amboi..pemalu gitew
siap tutup muka bila kena ambik gamba

Misz Pinkie Winkie said...

alolo.
comelnya..putih itam.
geramm tengok.
baby musyuk tue tetap lah ada.
peneman setia.
takkan ler nenen dia tak bleh pakai.
kalo tak kompem dia tolong nyusukan skalie.
hehe

m.q said...

baiknya
baby mushuk ni prektis kot
prektis nk jga ank sendiri satu hari nanti muahahaha

m4rilyn said...

hahaha
jgn la emo cik MM
cik ME saje bersyak nakal.

pape pun baby Mushuk tu sanngat berterima kasih kat kakak Baby sebab sudi terima dia sebagai adik.

cara dia nak balas budi

sweetsal said...

kakak baby tu nak bersenang lenang la pulak..dh penat bangun buat susu malam2, kasi can la dia tidor, kan baby mushuk tu tersangat rajin..tukar suka sama sukar..hehe

Papa Hero said...

yang tidur berselimut tu bertuah sungguh

nur anis said...

bagusnya..sgt penyayang kat adik2..nasib baik x ikut menyusu sekali..huhu

meowwmania said...

daisy,
mmg gitu la gayanya kalau tido ikut tuannya kot hehe..

misz pinkie,
hahaha...tulah pasal nenennya lom ada shuhu, berangan je lebih :D

m.q,
prektis?? oh tidakkkk...

m4rilyn,
bersyak nakal pon x buleh huhh!

sweetsal,
yela kot, take turn hehe

Papa Hero,
sekor je ke yg bertuah PH, yg lg 8 hekor...?? ;)

nur anis,
itulah yg sgt dibimbangkan ngeee....

hafizul_azri said...

hahaha..
dah ada ibu tumpang

Gadis✿ said...

eeeeeee...kawaiii!!!
ada sekor kucing tu beranak dlm bilik berkunci. sian ni....mama kucing tu mati, 2 ekor anak dia pun mati, tinggal sekor baby meow...huhu

etty said...

suka tengok gambar tu...!!!!

sweet.