Monday, October 11, 2010

Baby Mushuk Menidurkan Adik-Adiknya

"adik tidur la cepat, kakak dah ngantuk nih....."
"degil la adik nih, eeeee.... geget tinge adik!"
"haa....dah tidur pon"
"kroh krohh....."
purrrr........


p/s: esok 12hb Oktober 2010 bebudak bolat dua hekor tu dah pon sebulan, dah semakin cerdik dan dah mula mengganas hohh!

16 comments:

m4rilyn said...

seko cam kakak baby seko cam baby mushuk. indah sunggyh ciptaan Nya

saya said...

alololo..cute je. baby musyuk tu suruh adik tidor cepat sebab dia nak tido dengan kakak baby. hehehe...mama meow dah sihat ke? harap sihat dah ye.

meowwmania said...

m4rilyn,
ha'ah kan...macam dibuat-buat pulak hehe

saya,
a'ah memang...dia soh adiknya tidur dia pulak nak bermanja2 ngan Kakak Baby huhu

alhamdulillah dah semakin sembuh, jalan pon da laju skit kot hehe

m.q said...

aloh aloh baik ada makneeeee lah
hikhikhik

iela said...

sukala tengok yg kecik warna putih tu.. suciii jer.. hihihi..

eh ibu dia tdo macam tersenyum..huhu comeeelll :D

princessayang said...

amboi.. dh macam warden asrama dh..
hehehehehe..

sweetsal said...

geramnya...comei sgt yg baby putih tu..sesuci kain putih..hehe

Misz Pinkie Winkie said...

suke betol baca etnry pasal mereka.
sangat-sangat memahami perasaan mereka berdua nie.
sayanggg ...nak pelokkk takmo lepas2 dah.
hehhhehe

lupie said...

Awww..... Baby is such a sweet big sister!!!

Well done baby!

bella-wella said...

nak geget jugk boley?
kiutttttttt!
hehe

Nur Misnan said...

salam.. bagus kakaknya tdokan adiknya
huhuhu... =)

anis said...

haha, x sangka kn nakal2 baby mushuk tu, tp penyayang...hehe
manja plak tu ngan kak baby...
ingtkn dlu kak baby msti x kesah kt dia bla da baby bru, tp sgkaan meleset..hehe

Felis PUCCA said...

gebu2 la anak bulus mama meow nih..hehehe
jeles oo tngk..gerammmmm>0<
hahahaha
n btw. moga cepat smbuh ya mama meow..^^,

starzieti said...

wahhh bagusnyer tolong tidokan adik... yg kaler putih tu cutenyerrrrrrrr ;)

Chika said...

besar jugak kepala budak putih tu kan? jantan ke? yang macam baby mushuk tu nampak halus manis je... ikut sape la tu...

baiknye kakak dia ni. suh tido sbb dia nak peluk2 ngan kakak baby. rapat btol dorang ni... suke tengok.. hehe

thefluffies said...

Meowmy said kitten always cute. But we're not agree.

No, we're not jealous.

The Purrrrrs,
-Memon, Jebat & Bellack-

Pssst.. if aunty nak folo our blog, just klik Subscribe button betol2 kat bawah banner (header) The Fluffies. Meowmy said she will put aunty's link on our blog so she can follow up new stories on aunty's blog. meowwwwww~