Friday, October 1, 2010

Bersama Selamanya

Kakak Baby & Baby Mushuk





Suka tengok budak dua ekor nih, walaupon Kakak Baby dah ada baby sendiri kasih sayang pada adiknya si Baby Mushuk tetap tak berubah. Lepas menyusukan anak-anaknya mesti dia tertoleh-toleh mencarik adiknya, bila berjumpa tu dicium-cium dijilat-jilat pastu mereka akan tidur bersama. Si Baby Mushuk tu suka saje makin mengada-ngadalah dia masih ada orang nak melayan dia, nak bermain bersama.

Agaknya sebagai balasan, itu yang rajin dia meneman adik-adiknya tu nak balas jasa la konon...tapi yang seramnya dia buat adik-adiknya macam anak patung hohohoh sangat menakutkan yer...kalau sampai menjerit adiknya tuu memang kompem kena piyat tinge la kann.....

adik...adik jgn ikut perangai kakak yg nakal tu yer huhuu...


p/s: kalau bebudak kenit dua hekor tu ikut perangai kakaknya....pengsan!!

8 comments:

m4rilyn said...

seekor kakak yang penyayang.

kalau dapat anak sendiri nanti Mummy tak perlu risau ye

m.q said...

baby bucuk jaga adik2 tu elok2 yer
klu tidak nanti mommy awak tampo bontot awak...hahahah

saya said...

good.. dengan harapan budak kenit 2 orang ikut peel baby musyuk baru la ada orang tu pengsan 16x sehari. yahuuuuu..

Felis PUCCA said...

seronok r bebudak tecit tu ade 2 mak nnti..hehehe..

sweetsal said...

kasih sayang yg tak berbelah bagi..sama rata..pandai kak baby melayan kerenah baby mushuk tu ye..mummy dia jgn pengsan sudah lah..hehe

meowwmania said...

m4rilyn,
iskk suka taw! mintak jauhhh

m.q,
jaga tu jaga jugak tp karang digegetnya bebudak ituh

saya,
hamboi hamboiii...xper2 ada ubi ada batas hahahah

Felis PUCCA,
2 ekor mak yg nakal dan terjal huhu

Misz Pinkie Winkie said...

geram betol lah tengok budak kenit gemok dua ekor tue.
baby musyuk sangat comel.
kakak baby pon sporting abisss.
time baby musyuk tue tido ngan adik2 dia..
aduhaiii..rasa nak join sama jerk.

Chika said...

Comelnye sikenit dua ekor tu. Yang besar tu put leh tahan gak. Baik baby mushuk babysit anak2 kakak baby... tiut!

Baby Mushuk jaga elok2 naa..