Sunday, October 31, 2010

Ini BOLEH Mendatangkan MARAH !!!

hamboi hamboi hamboiiii....sedapnya tido (sila lagakan jari kelingking masing-masing)


Moonnnnnnnnnnnnnn.....Minnnnnnn sila bangun dan pergi tidur di dalam bilik kamu. "Iron board ni bukan tempat tidur tapi tempat untuk mummy iron yer sayanggggg".


eh! ada pulak yang join venture...


ni lagi sekor! kalau adik-adik kamu tu baru hidop baru nak kenal donia boleh lah dimaapkan tapi kamu tu kan dah beso panjang dah berapa kali mummy cakap jangan duduk, main atau tidur atas iron board ituh!


buat tak retiiii je kalau org marah huhh!


Bebudak jebon ni memasing suka bebenor tidur atas iron board. Karang kalau aku guna siaplah dengan baju, dengan seluar, dengan tudung-tudung aku berbulu-bulu, hangin betol lah!


p/s: macamana nak bagi bebudak jebon ni takut sket dgn aku haa...? aku rasa aku dah cukup garang sbb adik aku tu pon takut ngan aku tapi bebudak ni...haihh tak makan saman lansungg!!

11 comments:

m.q said...

dia tau meowmy tak marah
hihihi

Chika said...

hahaha comelnye tido atas ironing board. dorang ni mmg tak mkn saman. dorang mkn blackwood... hehehehe

ada plak tenaga pengajarnye tuh. haish... baby mushuk ni... esok ajar anak2 jebon ni bende lain lak...

sweetsal said...

aha, mummy dh naik hangin dah tu, sedapnye bebudak jebon ni tidur atas iron board mummy, sape nak jawab ni..bebudak jebon ni memang tak reti bahasa...hehe

e.t.t.y said...

1. samalah kita. habis berbulu baju. confuse jap, ni kain cotton ke, kain bulu kucing. haha.

2. nk pukul syg, so jentik je [manja manja sket]. bila dah biasa jentik, kita acah acah pun dia takut. try lah buat.

2. muka kakak baby tu tak bley blah lah. comel sgt!!!

Cat-in-Sydney said...

Aunty Meoww,
Ironing board? Cover it with sarong or any other clothes on it. Then take it off when you wanna iron your clothes. You can't beat us cats. That's one of our favourite landing ports. purrrr....meow!

m4rilyn said...

cuba masa jalan tu bawak lidi sebatang dua..kucing naturally (rasanya) takut lidi.

ugut ngan lidi kat tempat2 tertentu supaya nanti jebon2 tu semat lam pikiran yg tempat tu xleh pg dan mummy makin garang sekang!...agak2 dorang tu leh caye ke lau mummy garang? kuikui
selamat mencuba

starzieti said...

degilnye dorg..nt abes berbulu iron board tuh..hak2

Namie Amir said...

kucing mmg suka tempat yg blh bertenggek mcm tu, ats iron board, ats tgga, ats meja, atas TV...hehe..comel!

marina anakcikbob said...

TOMEL!

Papa Hero said...

IYO SUKA TIDO KAT ALAS KAKI ATAU KARPET..PAK TAM,,? KAT ATAS KATIL JER DIA NAK...

Naz said...

mummy beli la iron board satu lagi