Friday, October 29, 2010

Kisah Menyayat Hati Dua Beranak, Si Ibu Dan Anak.

video



Once upon a time, di suatu hari yang aman damai ketika sorang anak dan ibu sedang duduk berehat dan berkasih sayang. Tiba-tiba telah datang sorang samseng brutal, mata kecik dahi jendul menyerang tanpa belas kasihan. Bukan sahaja dua beranak tetapi 'tukang cerita' juga menjadi mangsa keadaan. Namun di sebalik serangan ganas itu, kedua beranak tadi terselamat dan si ibu masih dapat tidur lena happily ever after. 


Sekian, terima kasut.

10 comments:

::CaHaYa KeJaYaAn:: said...

sudah besar dan comel anak si "ABU"...hehehe...tringat ms die kecik2 dlu

pae's faezah said...

nyenyak nyer ibu die tito..
mesti letih jage kanak2 nkal nie hehe..

suke tgk kucing tido,,cute sgt!

m4rilyn said...

cute..sedang jilat mak jilat gak diri sendiri.

anak baik nie

Cat-in-Sydney said...

Har har har! Macam iklan ubat batuk...ada seorang budak... kasi penamPAW aje kat samseng brutal tu. purrr...meow!

lupie said...

Aiyoooo - so funny laaaa....
memang kena penamPAW kat samseng kg. dusun tu ... hehehe

But, seriously - so cute!!!!!!
Nampak innocent tapi noti teramat!

Namie Amir said...

hahaha..mak die tido xsedar ape dah..statik je

sweetsal said...

sayang nye anak pd si ibu..sampai siibu tertidur..sedap2 ada pulak yg interframe..hehe

Chika said...

Hahahaha comel-comel. selamba dia je main lompat atas mak dia. nakai nih... haihh..kan dh kene gigit montot

ettymelladikboy said...

1. beria betul dia jilat telinga mak dia.

2. mak dia layan habis.

3. multi tasking. sambil bersihkan mak, dia boleh bersihkan badan sendiri. good...

4. confirm mak dah bersih, turn dia pulak.

5. putih tu nakal, hampir melekat kt dinding kot.

6. mak memang penyabar.

meowwmania said...

cahaya kejayaan,
hehe...ingat lg yer kat 'Abu' tu..

pae's faezah,
ibunya tido pengsan tuh hehe

m4rilyn,
Min baik sket dr Mon huhu

Cat-in-Sydney,
dah piyat tinge dier haha..

lupie,
mmg teramat noti!

namie amir,
sedar tp malas nak bukak mate hikhik..

sweetsal,
Mon sgt pendengki

Chika,
yer sy setuju! chika tlg gegetkan montot budak Montel nih hehe

etty,
hamboihhh mak etty...byknya komen lepas geram ke ape hehe