Tuesday, October 19, 2010

Mon dan Min Checking Out His/Her New Litter Box

"yeyeh...menan kita dah sampai..."
"hohh! mummy apa ni??"
"siapa nak masuk, dua ploh sen!"
"camana nak keluar ni..?"
"macik macik...saya dah siap"
"kakak, mummy panggil!"
"huahua...now the Time Capsule is mine"
"Min, that's not Time Capsule, that's Cat Capsule."
"it's still MINE!!"


p/s: sonok budak dua hekor ni dah pandai poo pee kat dlm litter box, yeay!!

12 comments:

m4rilyn said...

yang same kaler tu ade cita2 nak jd penunggu tandas ek..cute

MR Bang Miji said...

pandai tuan die letak caption kat gambar2x tu,.hehe

azzey said...

meowmania: skernya dia!

NaddY said...

wah jgk litter box camtu....
MW beli brape hinggit?
kat ner?

princessayang said...

teringin sgt nk beli litter box yg mcm ni..tp takut budak2 tak nak guna..
u beli kt mne? berapa harga eh?

Ms J said...

Berapa ye harga litter box nie?

meowwmania said...

m4rilyn,
si Min tu apa yg kakaknya buat sume dia nak buah hehe..

MR Bang Miji,
sy bole phm bahasa kucin heee...

azzey,
aah dorang jakun :)

naddy, prisesayang, Ms J,
sy beli online kat petwhizz, ada link kat sidebar blog ni yg gmbr kucin leh klik kat situ ;)

cat hygiene kit ni harganya rm55

Package Include
~ Cat Capsule - Normal Price RM45.00
~ Premium Fragrance Cat Litter 5kg - Normal Price RM13.00
~ Absober - Normal Price RM1.00
~ Scope - Normal Price RM5.00
~ Cat Capsule Manual - Free
~ Total Amount = RM64.00
~ Promo Price = RM55.00
~ Save RM9.00

wahh boleh mntak komisen kat petwhizz nih ngeh3..

e.t.t.y said...

wah ada mak guard...nk sewa aunty. hehe

marina anakcikbob said...

bli katner meowwmania...
nak bela kucen gak..

|| y a t i e.sb || said...

hehehe~ siap nk msuk kene byr..huhu
mmg pndai..
syg kucen.

bunny ;) said...

hahahaa comelnyee semua! suka tengok dorg berkasih syg XD

serius sha bace ni dekat opis smlm tak dapat menahan gelak. hehe ade2 je budak2 kenit ni. comel belake.

waaa sha pun nak beli 1 cat capsule tu. beli on9 ye kak?

Chika said...

la... bende ni pun nak berebut ke dik. comella kamu ni. mata kamu sgt nakal... hihi