Friday, October 22, 2010

Nasib kau lah ikan....

Catnip Fish ni aku beli saing saing masa beli Cat Capsule hari tu.

selepas dibuat main oleh 
budak kecit nih....

mata ikan ni dua-dua dah kat satu belah jer....

sebelah lagik takdek mata dah..

"play time pwease...."

 
p/s: kalau belikan mainan untuk bebudak nih, tak berapa minit ni dah ranap huhuu...

10 comments:

nur anis said...

huhu..hari tu pernah belikan tikus mainan..habis togel semua bulu..

bunny ;) said...

hehehee makin besar budak2 ni, comel betul XD kekeke cedera parah ikan tu. itu la masalahnye kak kalau bg mainan kat bebudak comei ni. kyon sha pulak fuh memilih betul, ada yang dia suka pun sekejap je, dekat sebulan kalau tak ilang, dia bosan tak nak main dah dgn menan die. hrr~ xpon sha beli die menan, die nak benda bukan menan. HAHAHA. plastik ke, kertas ke, tali ke, wayar ke tu yg die nak.

sunyi sepi said...

suke giler..actually SS ni pengikut setia blog MM..huhuh...gaya penyampaian ayat tu mmg best tul...huhuhu...MM..bestnye mainan ikan tu...berat ke ringan..

Papa Hero said...

ALAHAI...TERGELAK PH TGK SI TECIT YG PELUK TIANG TU...HE HE

saya said...

memangggg..kalo beli mainan kejap je dah jahanam. tak reti nak jimat2 main mainan. beliyang gebu2 bentuk tikus tu sehari je nyawanya..lepas tu assalamualaikum...

marina anakcikbob said...

comey la fish tu..brp RM meowwmania?

m4rilyn said...

tengok budak tu tingat lak baby mshuk maca tecit.lasak bagai.

anyway budak2 Mon n Mon nie tiut.

meowwmania said...

nur anis,
mmg! kejap je kan dah jahanam huhu

bunny,
ye la kan..pape pon leh jadik menan, klau berbunyik lg dorang suka

sunyi sepi,
ringan je ikan tu dlm tu ada catnip, bau dia yg kucin suke

p/s: maceh sudi jd pembaca setia :)

papa hero,
si tecit itu namanya Minee heee~

saya,
waalaikumsalam hehe...

marina anakcikbob,
rm9.90 klau x silap :)

Imran said...

try beli tikus mainan yg dia buat dari kulit arnab. my cat main benda alah tu cam org giler. huhu

lupie said...

Cantiknya Catnip fish tu....
Auntie meowmmania belikan untuk kita orang boleh tak???

Love, Lucky & Co.