Monday, October 25, 2010

"ni siapa yang tidurkan siapa ni....?"

video


"Mummy suruh kamu tidurkan adik, bukan kamu yang tidur haihhh...." Tengok la budak bushuk ni, bukan main syiok lagi dia tidur diapit oleh adik-adiknya. Tak berjaya menidurkan adiknya dia pulak yang tidur, adiknya buat la apa saja, ditendang-tendang, digeget-geget...langsung tak bukak mata makin sedap je dia tidur...haihhh lah baby mushukk....


p/s: last last tertidur jugak adik-adiknya tu hehe...sho shuwitttt!

24 comments:

sweetsal said...

baby mushuk tido sampai tak sedar diri..adik dia geget pun dia sedap lg tidur...gerammmm si mon tu...

✿ y a t i e.sb ✿ said...

HEHEHE~ memang terhiburla tengok perangai kuceng2 nih..
Tula tuh, smpai tak sedar adik2 die main2, ggt die..mmg da keletihan la tuh..hehehe
suke je hati..makin rase syg kat kucing. tetibe plak teringat kat kucing kat kg..& cici ngan qiqi kat umah.

AROL DSHW said...

waaaaa ! :'(
arol tengok 10 saat jek video nie.
sebab arol teringat kat anak kucing arol yang mati.
warna dia hitam sama dgn adik si baby bushuk.

dan 3 hari sebelum dia mati, arol sempat rakam video dia dengan kucing arol yang besar. paling sedih kan, kucing arol yang besar tue sebijik mcm baby bushuk.

so, bila tengok video nie, teringat video arol. :'(

Cik Awynn said...

dah macam tunggul dah si Baby Mushukk tu.. haha.. memang tak hirau dah keadaan sekeliling. tak kisah la disepak, digigit, di apa sekalipun.. haha. bom jatuh kompem tak sedar.

Nur Misnan said...

salam.. dah penat main dari pagi..
itu yang syok tdo sekali tuh

Cat-in-Sydney said...

Kalau sayalah tu, dah kena penamPAW budak-budak kecik tu...kacau je orang nak tidur. purrr...meow!

sunyi sepi said...

hahahaha....1 lg my pebret story...huuhu...so sweet la MM>..suke tul tgk abg tu tido...

anis said...

uih, dahsyat baby mushuk...
letih jd babysitter kot..
haha, x hengat dunia tdonya...hihi
baby2 plak nakal ea, kaco akak

marina anakcikbob said...

seb bek dpt kakak penyayang..mau dpt kakak mcm aku,free2 kene tampor..xgheti2 ke org nak tido? hahahaha...

lupie said...

Heheheh - baby mushuk tengah tidurkan adik2 di dalam mimpi ... hahahah :)

So cute!

lupie said...

By the way - hope you are feeling better from your surgery!

Lucky tu sibuk nak hantar "purrs" kat auntie meowwmania! hehehe sayang katanya.

yusz chomei said...

hehehe... 2 la di namakn abg yg baik....time nie la bleh buli abg dier...ekekekeke....

NaddY said...

kelakar betui...dia dok lena kat tengah tu cam tak hingat dunia..hehehe

saya said...

alololo..si musyuk tu tido tak nyedor2..adik pon amik peluang le buli..hugs & kisses for them!

Lieya said...

Kekekekehhh.. ini mcm manusia gak... menat nak tidokan baby sendri sudahnye mak yg tido dulu. Hahahaha

Papa Hero said...

cool betul baby mushuk tu...he he ....

SI TECIT TU RS MACAM NAK GEGET JER....HU HU HU

bella-wella said...

hahaha... comell nyeeeeeeeeeeeeeee

MR Bang Miji said...

saling tidur menidurkan..ehhe

Misz Pinkie Winkie said...

hahhha..
so sweet la...
siap dia boleh tido dulu plak.
patutnya suh baby tue gigit ibu jari kaki budak bushuk.
mestie terus bangun (petua orang dolur).
hehheh

meowwmania said...

sweetsal,
baby mushuk xdek perasaan hehe..

yatiesb,
time terhibur tu terhibur la tp time geram tu geram gak huhuu

AROL DSHW,
ala...dik sabar yer, jgn sesedeh taw kcg yg lain tu perlukan perhatian adik, arol kena kuat k ;)

Cik Awynn,
harus la x menyedor tidurnya tu cik awynn hehe..

Nur Misnan,
hehe itulah..org soh jaga adik dia yg bersungguh tidur

Cat-in-Sydney,
hahahah...mmg pon, sy slalu kena kacau time tido sbb bebdk kecik tu kan da pandai panjat katil rasa cam nak penampaw gak tp sayang la pulak hehe

meowwmania said...

sunyi sepi,
utk pengetahuan cik sunyi si baby mushuk itu adalah girl hehe..

anis,
inilah masa adik nak membuli kakaknya slalu dia yg kena buli kan ngeh3

marina anakcikbob,
mu meme kijam cik marina oiii

lupie,
tengs auntie lupie :)

kite pon shayang ngan mamat handsome Lucky ituh *wink

yusz chomei,
itu kakok dier cik yus :)

naddy,
dah macam patung kan hehe..

meowwmania said...

saya,
tulah pasal..pandai lak bebudak kecit tu amik kesempatan huhuu

Lieya,
kan...cam ada pengalaman jek hihih

Papa Hero,
nak geget? oh sila sila..hikhik

bella-wella,
macehhhhh.......

MR Bang Miji,
sleep mensleepkan hehe

misz pinkie winkie,
oh ye ke..len kali pesan kat bebdk kecik tu soh geget kaki kakak dia ekk ;)

mak etty thaqif said...

mcm mak etty lah. tidurkan thaqif, mak etty yg tido. haha. thaqifnya bulat lagi mata.

Chika said...

aiyak.... nakalnya min ngan mon. min la paling nakal... hehehehe comel2..