Tuesday, October 26, 2010

Sila Bangun. Raja Permaisuri Jagong Belum Mangkat!!

sebelum tidur minum shushu dulu...
Min akan menyusu paling lama.
Baby Mushuk yang suka menyibok!
lepas menyusu acara menidur la pulak..
Baby Mushuk sedang menjalankan tugas sebagai OMG (Oh Macik Guard)
bangun tidur isap shushu lagik...
si Minee yang suka *mengempeng
sampai nak terjatuh-jatuh mengempeng ish ish...
Mon steady je tidur sensorang.


NOTA :
 *mengempeng adalah perbuatan menyusu sehingga tertidur dan walopon dah tertidur mulut baby masih tak lepas dari nenen ibunya (ish ishh...anak sapalah yg buruk sgt perangai tuh?)
 

p/s: kalau dah mereka conquer katil aku macam tu sekali, cuba korang pikir kat mana aku tidur?? yerr saya tidur di bawah yer...sila kasihan kan saya

15 comments:

nur anis said...

huhu..mengempeng la sekali atas katil tu...

m.q said...

hohoho...sian meowmy kene tido bawah..

Ms J said...

wahahaha... kite pun tak lama lagi bakal berebut tempat tidur dgn anak baru!!!

^_^

sweetsal said...

oh makcik guard...lawak2..hehe

Cik Awynn said...

terpaksa lah mengalah. jangan nnt ada kes hempap menghempap pulak.. hahahaha

eiela said...

comelnya kucing..mon cute sangat. Tapi ekor mon & min kontot je, ibu die ekornya panjang. Maybe ikut baka bapaknya kot kan.

Cat-in-Sydney said...

LOL!!!! Cian Aunty kena tidur kat bawah! purrr...meow!

Felis PUCCA said...

minee kne icap cucu banyak..min kn pompuan...bia cepat besa dr mon..:)

NaddY said...

ish isk isk...sian mak meow tidur kat bawah...segalanya demi anak bulus. ehehhehe

dearcats said...

haha! betol tu.. kalau tecit2 tu ok lagi.. kucing DC ni semua dah bagak2.. kalau 2 ekor atas katil pun cukup la.. memaksa DC tido katil anak pulak hehe .. emm but then hati2 tau kalau ada kitten on bed. dkt kpg DC ada budak tu tido hempap kitten.. mati kitten tu :( DC masih ingat smpi skrg..

Namie Amir said...

Yoyet plak suka curi2 mengempeng kt perot Nanny die sampai basah baju.Hehe

saya said...

muwehehehehe... mmg la budak2 tu suka tido kat katilkan. menyebokkkk je kadang memag sampai macam kita lak yangtumpang tidor kat katil sendiri. steady kakak musyukkk...

sunyi sepi said...

kah...kah...kah...siannye kamu MM...mohon promote dlm FB yer..

✿ y a t i e.sb ✿ said...

huhu~ belajar ayat baru hari ini..mengempeng~ thanks..

memang sgt seronok tgok min, mon dgn buchuk tuh...
kemain tido lg da knyang..xpela..tuannye bkorban utk ank2 yg sgt disygi..hehe

Chika said...

Hehehehe nampak gayanya permaisuri jagong kene tido bawah la yer... sila ketepi anak2 sekelian. permaisuri nak tumpang mengempeng... kekekeke

comel la OMG awak tu.