Friday, October 15, 2010

Two Adorable Cat Siblings. MON and MIN.

"Hai, I am Mon!"

..."and this is my little sister, Min"

"Sometimes mummy call me Montel or Momon
I don't like it!! grrrr......."

"mummy call me Min, and sometime Minee
i love it! hihih..."

"I am hiding from my mummy shhh....."

"me playing with my sibling."

"we love each other!"

Min sniffing.....

"mummy, I see something!"

Min looking at mummy...

"what are you staring at?"


p/s: Mon a.k.a Montel dan Min a.k.a Minee dua hekor anak Kakak Baby yang sudah pon berusia sebulan. Si jantan Mon yang bermata kecil dan berwajah besar yang brutal, manakala si betina Min yang bermata beso dan berwajah kecil yang manis. alolo...manis la sangattt, bucuk je ponn

15 comments:

nur anis said...

alahai..geram sgt tengok kucing 2 ekor ni..bg kat kita la..^_^

azzey said...

meowmania: kucing pon pandai loving each other kannnnn....

thefluffies said...

2 adorable kitties.

We have 'Mon' in our house, too.. She was named Siti Memon at first, but we love to call her MON - singkatan dari PenyaMON, doreMON, pokeMON, mentiMON dan apa2 yang sewaktu dengannya.

Tapi sejak kemunculan Twillight, Mommy Nerq dah tukar nama MON menjadi Bella Mon. huhuhu...

m.q said...

aloh aloh shumelnya anak kakak baby
baby bucuk mana? tak jaga adik ka?

faiza said...

name muke si mon mcm terkezut je?

muke si min tu innocent je...comey!

saya said...

comel..mon min mon min... hehhehee... i love youuuuu..

Cat-in-Sydney said...

Mon and Min, come play with me...you're so adorable bucuk anje....meow....meow....I love your teddy too. purrr....meow!

Lan Bingka said...

best kan main ngan kucing kecik2 ni..

m4rilyn said...

incik mon tu ada iras JJ

meowwmania said...

nur anis,
TAK BOLEH!! huhuu...

azzey,
rasanya sifat kasih syg dorang ni lg utuh dr manusia hurmm...

thefluffies,
penyamon, doremon, pokimon,mentimon
and bella mon?? hahahah...so suwittt la mommy ;)

m.q,
nak bg baby mushuk main ngan adik dia kena pantau, dia main ganas huhu...seram mak!

faiza,
si Mon mmg camtu madang terkejut je hahaha... Min sgt suwitt :)

saya,
love aunty Saya too....

Cat-In-Sydney,
yup dorang mmg bucuk huhuu..

Lan Bingka,
sgt sonok weee~

m4rilyn,
ade ekk? tp JJ cam inesen jek si Mon ni brutal hehe

lupie said...

Hello Mon & Min!

Hugs and Kisses from Auntie Lupie!

P:S: Mon tu kuit aje, mana ade brutal ....

sweetsal said...

dua2nya comel sungguh, suka tgk Min..hehe

Cik Awynn said...

haloh haloh... mcm menjemput2 pulak kita suka kat si mon tu.. hehehe. kirim salam PUTEH ye. lama tak dengar cerita dia. :)

e.t.t.y said...

omg....tak terfikir pun tu babies. ingatkan kucing baru..cepat besar..

e.t.t.y said...

omg....tak terfikir pun tu babies. ingatkan kucing baru..cepat besar..