Friday, November 12, 2010

Bebudak Jebon Main Bulu. Bulu Apa?? Bulu Ayam daa....

Share

Ini adalah bulu ayam, bukan bulu ayam betul tapi yang pelesu punya. Bulu ayam ni aku beli masa pegi hospital untuk amik second injection pada hari isnin lepas. Balik dari hospital tu singgah la dekat Carrefour, menjadi tabiat semulajadi bila masuk hypermarket mesti pegi pets section dulu, WAJIB. Dah tu belilah bulu ayam ni, beli sikat kucing yg dibuat dari getah, beli wet food dan borong pasir kucing sampai 5 beg sebab murah giler hohohoh saya suke!!


Oleh itu mari kita lihat reaksi bebudak jebon apabila saya membawa pulang bulu ayam ini ke rumah.....

"hoh! mummy, bulu apakah ini?"
"tak kira bulu apa, saya PUNYE!!"
"Min pon nakkk..." *geget geget!!
"adik, pinjam sat...kakak nak nengok"
"tak muleh!! ini titew munyeww...."
"alaa....adik bagi la kakak main sama, adik baikk..."

"nyum nyumm....bulu apa ni sedap nyer"
"finally its MINE!" *muahahahah


owh sebelum terlupa, ni haa... ada lah yang tanya pasal Jebon, katanya tak tahu Jebon tu apa? jadi kepada sapa yang tak kenal JEBON boleh la berkenalan dengan beliau dengan mem'play' video di bawah ini :


selamat berkenalan


p/s: musim demam agaknya sekarang ni, demam berbalik-balik lah.....terpaksa berjaga-jaga takut berjangkit kat bebudak jebon sekalian. *haiiilah demam cepat lah pergi~

suka?

10comments: