Friday, November 19, 2010

Selit, Menyelit Dan Terselit.

cakk!!


korang cam tak tempat ni? inilah port favourite Baby Mushuk dengan Kakak Baby di saat nak melelapkan mata together-gether.




sekarang Baby Mushuk dah mula ajar adik-adiknya pulak, suka benor dorang ni tidur kat cecelah tuh, tempat tidur punya selesa aku dah sediakan kan situ jugak port pojaan hati lantakkk.....




Baby Mushuk tidur berbantalkan Montel. Si Mon ni kalau kena flash camera terus jadik invisible.




Min makin besar makin nampak berbeza ngan Baby Mushuk, Min lebih banyak kaler kuning, dah tak sama dgn kakaknya tu.




yang untung si Kakak Baby lah, sonok je tidur tak ada orang kacau. Tapi tak senang hati jugak Kakak Baby tu anak-anak dia ada dengan Baby Mushuk sampai terpaksa tidur bukak mata sebelah, takut insiden Min menjerit berulang huhu...


 
p/s: sedang berpikir-pikir nak spaykan Kakak Baby,  bila agaknya waktu yang sesuai ekk??

13 comments:

NaddY said...

cam baby mushuk lak emak diaorang tu..eheheh...
klu anak kakak baby dah umur 2 bulan dah boleh spaykan kakak baby dah...since waktu tu anak kakak baby dah boleh survive dengan makanan instead of susu.

m4rilyn said...

tunggu anak2 cumel tu lepas menyusu badan

Lan Bingka said...

nak tidur pun kena pantau anak2, sambil buka mata sebelah..huhu

Misz Pinkie Winkie said...

hahhhaha..comel sangat.
dah besar dah kan.
comel jerk diorang tido.
tapie kucing kalo tido memang benda paling best nak tengok

ettymelladikboy said...

a'ah lah aunty mm. spay kan jelah. sian dia tau. mcm kurus je.
then aunty pun dah dpt cucu kan....
baby mushuk pun kena gak.

sweetsal said...

bijaknye kakak baby tido sambil buka mata sebelah..hehe

Kazen said...

salam meoowww lame xnmpak sihat ke?

Papa Hero said...

damainya rasa hati bila tengok kucing2 kita tido....

lupie said...

Hello Mon&Min, Baby Mushuk, Kakak Baby!!

Awwwww.... what sweeties!!

Sayang auntie lupie kat all of u!!

Hope your Mom is recovering well and dah sihat?

Khairy said...

cian kucing2 tu nak rehat2 pn kena posing bergambar...hehe

Nur Misnan said...

salam cik meowww...
alaaaaaaa.. tomey n cute nya
best betul tdo atas lantai
sejukkkk jer.. tak payah pakai kipas

Namie Amir said...

tido pun together2..cutenya!! yuyu skrg dh xrapat ngan yoyet..asyik nk gaduh je..so, skrg yoyet tdo ngan mama die mlm2..yuyu tdo luar :-p

Anonymous said...

wakaka! tido sambil spy Baby Mushuk tu yg tak larat tuh~
ngeeeeee....suke lagi! leh wat scrapbook cite bebudak ni...

AAA