Friday, November 19, 2010

Selit, Menyelit Dan Terselit.

Share
cakk!!


korang cam tak tempat ni? inilah port favourite Baby Mushuk dengan Kakak Baby di saat nak melelapkan mata together-gether.




sekarang Baby Mushuk dah mula ajar adik-adiknya pulak, suka benor dorang ni tidur kat cecelah tuh, tempat tidur punya selesa aku dah sediakan kan situ jugak port pojaan hati lantakkk.....




Baby Mushuk tidur berbantalkan Montel. Si Mon ni kalau kena flash camera terus jadik invisible.




Min makin besar makin nampak berbeza ngan Baby Mushuk, Min lebih banyak kaler kuning, dah tak sama dgn kakaknya tu.




yang untung si Kakak Baby lah, sonok je tidur tak ada orang kacau. Tapi tak senang hati jugak Kakak Baby tu anak-anak dia ada dengan Baby Mushuk sampai terpaksa tidur bukak mata sebelah, takut insiden Min menjerit berulang huhu...


 
p/s: sedang berpikir-pikir nak spaykan Kakak Baby,  bila agaknya waktu yang sesuai ekk??

suka?

13comments: