Tuesday, November 9, 2010

MOMEL has been gone for almost a week now, will he ever come back?

09'Nov 2010 | SELASA

Hari ni hari pertama mula bekerja setelah cuti sakit selama sebulan. Berusaha mengukir senyuman dan mengumpul kekuatan menghadapi KEHILANGAN.


~ M O M E L ~


p/s: terima kasih kepada kawan-kawan yg turut sama mendoakan, saya sangat menghargainya...

21 comments:

umi_e said...

Sedihnya... :(

Kak e pun masih mengharap Fatimah Megumi pulang ke pangkuan tetapi sehingga kini masih belum kelihatan... Hati merasakan dia sudah jauh dari kawasan perumahan...

* Mungkin Momel keluar mencari cinta (kalau dia belum 'dikasikan')Semoga Momel akan pulang

saya said...

selamat kembai bertugas.. momel.. wherever you are, remember we always love you!

Misz Pinkie Winkie said...

selamat bertugas meowmania.
mestie arie nie macam orang baru kan.
suasana mestie lain bila dah lama tinggalkan opis.
senyum selagie boleh.
senyum itu juga pengubat luka.

Papa Hero said...

SEMOGA SEMUANYA BERJALAN LANCAR CIK LYNN.....JG KESIHATAN BAIK2...

marina anakcikbob said...

sabar dear..

DearCats said...

selamat bertugas MM.. dan tabahkanlah hatimu..

Chika said...

Sabar ye Lin, sy masih mendoakan momel pulang. lawa budak momel ni. membela kucing ni macamni lah... nasib nye tak ketahuan.

Chika pun masih mendoakan Deejay balik. kdg2 masih memanggil2, dan kadang2 terdengar seolah2 dia yang mengiau memanggil. sedih sgt. padahal kucing lain.

Apa-apa pun diharap, Lin menjaga kesihatan tubuh badan dengan baik ye. banyakkan makan makanan berkhasiat, spy luka dalaman cepat sembuh. take care...

✿ y a t i e.sb ✿ said...

Selamat Kembali Bertugas.
Semoga Senyuman akan terus terukir manis.

* momel yang comel pasti akan gembira melihat cik mm tersenyum.

meowwmania said...

umi_e,
betul kak...sy tak mengharap sgt tp sy tak akan berhenti berharap, smoga di mana saja fatimah megumi dan Momel berada mereka akan sntiasa dilindungi :)

saya,
tengs dear :)

misz pinkie,
terima kasih misz pinkie, mmg xde semangat nak kembali bekerja dlm keadaan macam ni tp sy akan berusaha utk senyum sentiasa :)

Papa Hero,
terima kasih PH :)

marina anakcikbob,
tengs :)

DearCat,
terima kasih byk2, insya'Allah..

Chika,
thanks a lot dear...betul kata chika, walau byk lg kucing lain tapi hati ni tetap rasa sedih sgt bila 1 takde, smoga Deejay juga akan kembali pada chika :)

yatie.sb,
terima kasih yatie :)

yusz chomei said...

slamat kembali brtugas...
sabo jew la k MM, insyaallah balik momel 2 nnt...

ettymelladikboy said...

oh man.....sedih mak etty dengar aunty....

takpelah, sama sama kita baca al fatihah utk keselamatan momel...dan untuk segalanya....

urmmmm...

meowwmania said...

yusz chomei,
tima kasih kak yus :)

etty,
insya'Allah...tima kasih yer mak etty :)

sweetsal said...

selamat kembali bertugas...senyum2lah selalu, bersabar dan berdoa moga2 momel selamat..

shameel Iskandar said...

Salam.
Lama saya x dtg sini. Tiba2 jer dgr briter x sihat. Sbln cuti sakit,lama tu. Apa pn moga dianugerahkan kesihatan sentiasa

lupie said...

Sweet Sweet Auntie Meow,

We purr that Momel returns soon to your loving arms.
Also, jgn stres sangat at work!

Love, Lucky & Co.

Nini said...

Dah jumpa tak momel?

meowwmania said...

Nini,
belum lg lar :(

Nini said...

Dah berapa hari ye??

meowwmania said...

Nini,
dah masuk 4 minggu nini :(

Nini said...

Meow, x jumpa lagi ke Momel? asal saya baca blog awak sure nak tahu dah jumpa Momel lom...sedih kan kalau kucing tak balik kalau dia sakit... :(

meowwmania said...

Nini,
tak jumpa lagi lah Nini, klau jumpa sy akan war-war kan berita gembira ni pada semua

sntiasa doakan smoga Momel sentiasa selamat walau di mana dia berada..