Tuesday, November 30, 2010

PERINDU Baby Mushuk, Ini Entri Khas Untuk Anda.

Hello peeps!! bertemu lagi kita di rancangaaannnn.... 



"JEBON tu apa?? 
Jebon tu anak meowwmania ler..."



Ok ni lar nak bagitahu...ada pulak yang dok ngadu lama tak dengor citer pasal si Baby Mushuk aloloo shuwitt nyerr... Baby Mushuk ada jerr sihat walafiat dia, makin busuk makin nakal macam biasa. 






Semenjak dah jadik kakak kepada si kembar MON dan MIN nih dah kurang sikit manjanya. Macam-macam mende yang diajar kat budak dua hekor tuh. Kalau ajar soh dok diam dengar kata tu tak apa jugak, ni tidakk mende yang bukan-bukan yang diajarnya. Menguji kesabaran kami sekeluarga okeh!




Baby Mushuk memang rapat dengan si MOMEL, agak-agaknya dia sedar tak abang dia dah takde ekk... Sesekali tengok si Baby Mushuk ni tidur kat port favourite Momel, tercium-cium pastu baring terkebil-kebil bijik mata. Mungkin Baby Mushuk sedar dah lama tak berjumpa dengan abangnya tu sebab si Momel memang rajin jilat-jilat bulu membersihkan Baby Mushuk. Mujur la ada MON dan MIN mungkin tak terasa sangat kehilangan si MOMEL.


       
p/s: harap-harap tuan baru MOMEL menjaganya lebih baik daripada aku, dan semoga MOMEL baik-baik saja *masih sedih bila teringatkan dia  


10 comments:

m4rilyn said...

sabar ye MM. saya paham perasaan kehilangan kucing...hilang yg MIA sbb selalu merasa gak.

m.q said...

semoga momel baik2 saja...aminn

marina anakcikbob said...

xpe..kite doakan yg terbaik utk dia..
sura musyuk2 sekor ni rindu abang dia..
sama macam cabam yang rindu putih bila putih mati d langgar taun lepas..

nEuR0 shEwAzni said...

FIRSTTT !!!!

hoho budak busuk ni nmpk sedih sian dia .

yg puteh lak apo cito ???

meowwmania said...

m4rilyn,
yer cik marie...cuma kdg2 bila teringan tu mmg sedih

m.q,
amin...tima kasih yer :)

marina anakcikbob,
kan...harap mereka baik-baik saja tanpa abgnya

nEuR0 shEwazni,
yg ke-4 la yang hehe..

amboii request psal si PUTEH puleks huhuu...

Cat-in-Sydney said...

Baby Musyuk,
Awak rupa macam kitalah. Tapi kita bukan jebon. har har har *evil laughs*

Brad

thefluffies said...

The only reason kenapa saya simpan pets dalam rumah - sbb saya takleh nak hadapi kehilangan mereka. Biar sakit, biar mati, saya mahu semuanya berlaku di hadapan saya... Menangisi kehilangan ialah perkara terburuk yg selalu berlaku pada kita yang banyak membela haiwan2 jalanan ni...

Keep strong. Hugs.

Misz Pinkie Winkie said...

kehilangan benda yang kita sekelip mata sangat menyakitkan.
luka di hati akan hilang..tapie kesannnya akan sentiasa ada.
sabar yer meow.
kita dokan sama-sama.
tak sangka benda berlaku tanpa kita duga.
momel..aku haraop kamu sihat.
baby mushuk..sila jaga adik2mu...hanya kamu tempat aku ebrgantung harap.

meowwmania said...

Cat-in-Sydney,
Brad, bole la kita geng..kita buli mummy sama-sama nak??

thefluiffies,
tengs nerq :)

misz pinkie winkie,
tima kasih lin, sy harap begitu juga

nEuR0 shEwAzni said...

adess malu2 .

ah xkire laa kak kite suke kat puteh .
kite ni suke benda yg unik2 dan luar biase .

hohoho .