Saturday, December 4, 2010

Aktiviti Paling Best Pada Waktu Coti

brrrrrrr.....sejuknyaaaaa baru lepas mandi, hujan dari awal pagi tadi tak henti-henti. nak bangun subuh tadi pon rasa liat jer... sejukkk rasa macam nak berselubung je dalam *gebo feeling feeling macam Rapunzel eh!


dok bergolek-golek atas katil tapi kepala hotak ligat berpikir, nak bagi makan kat bebudak jebon, litter box nak kena cuci, ikan kukus si Puteh nak kena sediakan arghhhh...akhirnya ingatan terhadap jebon-jebon tadi menewaskan ke-best-an berselubung di atas katil lalu bingkas bangun.


setelah menyetelkan segala mende, cari bebudak kenit dua hekor tu senyap aje selalu bukan main aktif bertawap keliling rumah, timbul satu kepelikkan di situ. jejak menjejak akhirnya berjumpa dorang tengah bergumpal-gumpalan di bawah kerusi maklumlah cuaca sejokk..



hamboi hamboiii....dah kenyanggg, dah poo, dah pee....
nak membuta la tuh

MON kat tetengah jadik bantal

bulatnya mata MIN, tido lar...
kakak ngan abang kamu dah lena dah tuu


dan akhirnya mereka tertidur.....





tak boleh jadik nih! 
aku pon nak sambung tido lah....
ok bubbye~


NOTA:
*gebo adalah selimut (bahasa orang johor)

10 comments:

Namie Amir said...

nak tido ats perot mon jugak..zzzz

sunyi sepi said...

hohohoho...sangat best wooo...tido hujan2...warghhh..mata den pun ngantuk suda tgk ini budak2 tido..

akmalhilmi said...

comel
huhuu

anis said...

haha, sma la ngan meow2 anis..
smuanya membulat tdo pas mkn...
msing2 ada port sndri...haha
min cute la, btina ea???

meowwmania said...

Namie Amir,
oh sila sila.. :)

sunyi sepi,
jom mama SS kite tidoww huhuu

akmalhilmi,
maceh
huhuu

anis,
hehe..a'ah si Min tu betina Mon jantan :)

starzieti said...

comel, sume tido..hee

Nur Misnan said...

salam.. alaaaaa tiannya cik mon
kena hempap dua2 hero heroin

Ms J said...

kat perak pun panggil gebo juge... :)

meowwmania said...

starzieti,
tanak join skali? hehe..

Nur Misnan,
sbb dia paling gebus huhuu

Ms J,
oo iyer? baru tawu :)

PUCCAnis said...

mon gebu..msti sedap pelok..>0<