Saturday, December 4, 2010

Aktiviti Paling Best Pada Waktu Coti

Share
brrrrrrr.....sejuknyaaaaa baru lepas mandi, hujan dari awal pagi tadi tak henti-henti. nak bangun subuh tadi pon rasa liat jer... sejukkk rasa macam nak berselubung je dalam *gebo feeling feeling macam Rapunzel eh!


dok bergolek-golek atas katil tapi kepala hotak ligat berpikir, nak bagi makan kat bebudak jebon, litter box nak kena cuci, ikan kukus si Puteh nak kena sediakan arghhhh...akhirnya ingatan terhadap jebon-jebon tadi menewaskan ke-best-an berselubung di atas katil lalu bingkas bangun.


setelah menyetelkan segala mende, cari bebudak kenit dua hekor tu senyap aje selalu bukan main aktif bertawap keliling rumah, timbul satu kepelikkan di situ. jejak menjejak akhirnya berjumpa dorang tengah bergumpal-gumpalan di bawah kerusi maklumlah cuaca sejokk..



hamboi hamboiii....dah kenyanggg, dah poo, dah pee....
nak membuta la tuh

MON kat tetengah jadik bantal

bulatnya mata MIN, tido lar...
kakak ngan abang kamu dah lena dah tuu


dan akhirnya mereka tertidur.....





tak boleh jadik nih! 
aku pon nak sambung tido lah....
ok bubbye~


NOTA:
*gebo adalah selimut (bahasa orang johor)

suka?

10comments: