Saturday, December 25, 2010

Baby Mushuk... Bagus! Kamu Ada Potensi Menjadi Kakak Yang Baik

wuhuuuuuu......selamat hari sabtuuuuuu........

hari tu ada yang tanya pasal Baby Mushuk, Baby Mushuk ada, baik-baik saja...terima kasih pada yang bertanya. Baby Mushuk sekarang ni sebok melayan kerenah adik-adiknya. Memang tak sangka lah beliau ni yang dulunya nakal berubah menjadi baik takde la baik sangat tapi boleh diharap lah senang kata. Sama je dengan Kakak Baby, mengikut sungguh perangai kakaknya yang sorang ituh. yang baik jadikan teladan yang tak baik jadikan sempadan bagus! harap harap berpanjanganlah perangai 'baiknya' itu yerk....


Baby Mushuk menidurkan adiknya...




p/s: si MON tu dah nak sama besar dengan kakaknya kan....kuat mencokek tuh HAHA....

6 comments:

anis said...

baik baby mushuk, pndai ngasuh..
bla turn dia nk jd mak pula, or dh kasi dah?? haha, ade bakat la..

marina anakcikbob said...

cepat giler diorng membesar..
sampai da sama besar ni haa..
xlama lagi die lagi besar dr kakaknye..
kasi makan apa ni..

lupie said...

Azam baru Baby Mushuk?

Anyway,

We love your loving ways!

Chika said...

Alahai.... Si Mon ni tau mengambil kesempatan saje. udah besar tu... Baby mushuk pun manjakan adik2 btol. sampai adik Mon tu dh nampak lagi besar dr dia, pun dia buat cam budak kecik... hehehe untung kamu Mon...

Cat-in-Sydney said...

Baby Musyuk,
Dah mandi? purrrr.......meow!

m.q said...

baiknye baby mushuk..
mmuahhhss mmuahhhss