Monday, December 20, 2010

ENTRI SERAM [bukan cerita momok]

Assalammualaikum....


hello!! Selamat Hari Isnin. Berikut adalah video yang diklasifikasikan sebagai video seram, yang tak kuat semangat toksah tengok. Hanya yang bersemangat waja dan kental dipersilakan tengok.



video

haaa...seram tak? seram tak? 
meremang weii bulu tengkok aku bila tengok, 
serammm ngeeeeee.....




Pada yang tak tengok tu meh sini aku citer. Kakak Baby kan..... dia kan.....dah sambung menyusukan MON dan MIN hehe...suspen la konon. Tang suspen tu bila si MON selamba je pi tekan-tekan perot ibu dia, kat tempat jahit lak tuh! seram seh...sampai aku terpaksa alihkan tangan MON. Sayang sangat Kakak Baby tu dengan anak-anaknya, walaupon perot tu masih sakit berjahit tetap sabar menyusukan si MON. Terharu sungguh aku tengok, terserlah sifat keibuannya walaupon dulu aku merasa kurang yakin yang Kakak Baby boleh menjadi ibu yang baik.




MON... MIN.... untung kamu dapat ibu yang penyayang. jangan nakal-nakal, jangan jadik anak durhaka, dengar cakap mummy yerk eh! tehehee....



p/s: MON menyusu lama giler! aku terpaksa angkat si MON sebab kesian kat ibunya...

10 comments:

m.q said...

dah besar dh budak berdua ni...

marina anakcikbob said...

biasa la..
times goes by..
dulu nakal macam mana pon,still boleh jadi mak terbaek..

Cat-in-Sydney said...

Aunty Meoww,
Kena asingkan Kakak Baby from the kittens. Bahaya ni. purrr....meow!

Nur Misnan said...

salam... so sweet gula peranglah...
bagus kakak baby nih
perngorbanan tuh...

DearCats said...

faham sgt kengerian mu itewww hehe.. DC penah lalui saat tu.. walau lepas kembiri, kalau anak dia tak menyusu, susu ibu kucing akan membengkang.. jadik err body 8-packs - berketol2.. hehe.. sekejap je tu.. dlm 3-4 hari dah tak de susu nanti..

sunyi sepi said...

urghhhhh...sya lak yg ngilu....

e.t.t.y said...

omg omg omg omg omg omg omg omg omg....

Chika said...

I seram tgk mata Mon tu.... mcm terkenen budak sindrom down tu je... hihi.. tapi tetap comel. Seram yang comel...

meowwmania said...

m.q,
a'ah da sama beso ngan ibunya hehe..

marina anakcikbob,
kan...harap2 camtulah :)

Cat-in-Sydney,
kena asingkan ke? sbb klau anaknya tak menyusu nnti nenen si Kakak Baby bengkak lak kan..

Nur Misnan,
sweet gula perang? hihih..

DearCats,
oh ye ke...baru tahu

sunyi sepi,
kann...ngeeee~

e.t.t.y,
haiyokkkk!!

Chika,
kan...cam vampire pon ada mata si MON nih hikhik

Papa Hero said...

adeehh..tak sanggup tgk video tu sampai habis..ngilu...heheh...kak baby mmg penyayang...kenapa manusia sanggup membuang anaknya...?