Tuesday, December 14, 2010

Majlis Sambutan Terkejut Ulangtahun Papa Meow

Share
Assalammualaikum w.b.t


Hari ni nak share stori tentang aktiviti hujung minggu saya yang very the mabeles. Teruja pada kali pertama ketika diajak bersama memeriahkan Majlis Sambutan Terkejut Hari Ulangtahun Papa Meow (surprise birthday party la tu..) Hepi bukan kepalang dah terbayang-bayang keseronokkan nya weeee~ Dan seperti yang dibayangkan majlis pada hari itu semestinya lebih meriah dan hapenning. Bertambah seronok apabila lokasi yang dipilih bergitu nyaman menghijau dengan air sungai yang mengalir jernih.



gambar ini sebagai pembuka bicara. gambar si Puteri berlatar belakang kan sungai dan pohon-pohon yang menghijau. Puteri adalah anak terbaru keluarga Kak Roziah, sangat comel ngan coat tiga warnanya. Dengar cerita nama sebenarnya Puteri Longkang sebab jumpa dalam longkang. longkang pon longkang lah janji kiutttt...dan yang penting menjadi kesayangan semua


kan kann.....



antara top chef yang menyediakan hidangan pada hari itu, 
sampai ada yang berlenggeng, tu yang buat lagi sedap tuh erkk!!



pic 1: ehem ehemm....apa la agaknya yg dibualkan si eddy dan chika tu yerk...

pic 2: pak ngahhhh....buat apa tuu??? macam tgh skodeng Chika jer huhuu



banyak sangat makanan hari tu, ada bbq ayam, udang, sotong, lamb, nasi lemak, mee goreng, cucur dan kuah kacang dari mak ngah, buah-buahan, nugget sedap dari Umi, jajan eh! memacam lagi lah. memasing datang takdek yang tangan kosong, BAYANGKAN.....


cik Umi sedang menghantar laporan pada cik abang sayang *pepandai je aku nih ahaks~


cik marie sedang menyediakan meja. haloh halohhh rajinnyaaa.....anak sapa lah nih


birthday cake Papa Meow yang sangat shedappp



happy birthday papa!! hepi birthday papa yang ke tettttt..... 
usia tak penting yang penting kematangan diri dalam menghadapi pelbagai situasi *tetiba



cuba perhatikan, memasing fokus kat kek....
tak sabo sabo nak mencokek kek papa hahahah...


hello koranggg berborak apa tuu..?? fokus pada papa okee..



acara yang ditunggu-tunggu, acara mandi manda dalam air sungai yang super sejuuukkkkkk...tapi kesian kat Papa Meow tak dapat mandi sebab datang sehelai sepinggang, ini semua gara-gara nak surprisekan papa...maapkan kami papa tehehee....




"weiii korang meh la turun mandi, apa dok skodeng skodeng jer dari tadi...tak kuasa mak nyahhhh..."

PENGUMUMAN. Cik Marie ngan Chika adalah Juara Badak Puteri Berendam paling lama ahaks~



cik Umi sedang gigih menggoreng cheese nugget yang amat sedap.
"jaga jaga cik salmah umi, hangus karang..."


"

kalau nak tahu, ini lah zombie kampung kemensah tapi zombie ni cekci sket.
tapi tu orang kata lah...bukan saya yang kata ahaks~


aucam yang encem!
(anak buah chika chikot)


hamboiii korangggg kemain lagik! 
suka dpt bergambar dgn birthday boy eh! birthday man lah, macho skit hehee...



sedang tekun dan terpegun melihat lukisan oleh salah seorang anak Kak E, sangat cantik dan berbakat oke...bukan macam korang bakat berendam ada lah huahua....


time ni nak balik dah, Kak Rozi, Kak E dan Cik Marie sedang berkemas.



pak ngah suspen tengok Thalhah keluarkan pisau. 
"siapa pulak yang nak kena sunat nih?" bergitulah kata-kata hati pak ngah



masing-masing dengan muka penat cuma papa je masih dengan muka tak puas hati sebab tak dapat mandi geram gerammm grrrrrr.......





Selesai majlis tu kiteorang singgah ke rumah papa meow, sampai sampai je disambut oleh si cumil dua ekor nih...



meowwww......selamat datang katanya


Kak Peace, Aman, Bulat dan Debab pon menyambut sama.



semua mengejar papa sebab dah kebulur ditinggalkan hingga ke petang hari hehe...cian...tak pelah sekali sekala bagi papa kamu berpoya-poya


Debab makan sekelip mata je dah habis huhuu...


makan time!!

nom...nomm...

nyum nyummm......

Amin dan Aminah dah santek!
berbeza masa mula-mula datang dulu...sedih kesah dorang nih


sharing is caring...


aloloo...shomelnya si Debab mamam treat


ahli mesyuarat bangku


leka melihat gelagat si debab yang super duper aktif


Charlie's Papa's Angles. kata nyewwww.........



mereka yang terlibat, terbabit dan tertanggungjawab di atas Majlis Sambutan Terkejut Ulangtahun Papa Meow 2010. you guys awsome hoyehh!!



p/s: mintak maaf sbb ada gmbr yg diambil tanpa izin dari fb. ♪♫♪ maafkan kami tettededet maafkan kami tettededet maafkan kami, maaf kan kami, maaf kan kami ♫♪♫♪*tetiba nyanyi

suka?

8comments: